fbpx Skip to main content
Bel ons voor een afspraak

023 561 62 32 | 06 416 547 13

Contact ons via:

info@tegelsenlaminaat.nl

Bezoek onze showroom:

Willem Brocadesdreef 200, Hoofddorp

VLOERTEGELS WOONKAMER

Vloertegels voor uw woonkamer.

Graag helpen wij u bij het vinden van de juiste vloertegels voor uw woonkamer. Uiteraard moeten de woonkamer vloertegels perfect passen bij u interieur en gewenste stijl. In ons brede assortiment kunt u tegels voor de woonkamer vinden in diverse designs, stijlen, kleuren en formaten. Keramische vloertegels zijn ideaal voor de woonkamer door de slijtvastheid, duurzaamheid en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Keramische vloertegels zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming omdat keramiek de warmte goed geleid.

Als je kiest voor vloertegels in de woonkamer, ga je niet over een nacht ijs! Je hebt namelijk nogal wat keus in verschillende afwerkingen en prijsklassen. De meest gangbare en gekozen formaat voor een woonkamervloer zijn de vloertegels van 60cm x 60cm. Vloertegels 60×60 zijn voor veel woonkamers dan ook een prima maat. De gemiddelde prijs van vloertegels 60×60 voor de woonkamer is ongeveer tussen de € 30,- en € 35,- per m2.  De Grotere formaten vloertegels als 75×75 en 80×80 oftewel XXL vloertegels komen beter tot hun recht bij grotere oppervlakten en zijn doorgaans iets duurder.

Tevens behoort natuurlijk ook keramisch parket oftewel Houtlook vloertegels voor de woonkamer tot de keuzemogelijkheden! In onze showroom vindt een groot collectie houtlook tegels voor de woonkamer niet te onderscheiden van een echte houtenvloer!

Houtlook tegels in de woonkamer.

Keramische houtlook tegels bieden een oplossing voor u, als u de warme uitstraling van een houten vloer wenst maar niet de nadelen van een echte houten vloer. Door de warme en natuurlijke look van deze tegels is het niet te onderscheiden van een houten parketvloer. Met de huidige verregaande techniek is het mogelijk om reliëf en knoestjes aan te brengen op de tegels.

Het grote voordeel van keramische houtlook tegels is, is dat ze zeer slijtvast zijn en minder snel beschadigd raken dan een echte houten parketvloer of laminaat. Het kraakt niet, zet niet uit en krimpt niet. Tevens hebben keramische houtlook vloertegels geen onderhoud nodig zoals parket. Met de techniek van duurzame keramiek behoort het jaarlijks behandelen en opschuren en oliën tot het verleden.

Op onze website vindt u veel meer informatie over houtlooktegels en de toepassingen. Kijk op onze FAQ voor meer antwoorden op uw vragen over keramische houtlook tegels.

IN DE COLLECTIE | VOLLEDIGE COLLECTIE

natuursteenlook tegels woonkamer
natuursteenlook tegels woonkamer

Natuursteenlook in de woonkamer.

Keramische Natuursteen look en Belgische hardsteenlook  tegels blijven populair omdat deze tegels je interieur een natuurlijk en luxe uitstraling geven. De Keramische imitatie tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echte natuursteen en hardsteen omdat elke tegel zijn eigen karakter en tint heeft.

Tevens zijn de keramische natuursteenlook en hardsteenlook tegels een goedkopere oplossing in vergelijking tot echt natuursteen en hardsteen. De keramische tegels zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam.  Hierdoor zijn deze tegels ook toe te passen in badkamers en andere ruimten als bedrijfsruimten en winkelruimte.

Tegels en laminaat heeft een zeer brede collectie natuursteenlook en hardsteenlook vloertegels en wandtegels in vele verschillende kleurtinten. De meeste natuursteentegels kunnen na een verloop van tijd verkleuren maar Keramische tegels behouden altijd hun kleur.

Deze tegels zijn geschikt als vloertegels maar het is zeker ook mogelijk om ze als wandtegels te gebruiken. De keramische natuursteen tegels geven een identieke uitstraling en zijn niet van echt te onderscheiden door de toegepaste moderne digitale printtechniek.

De Collectie natuursteenlook bestaat uit verschillende sferen en hebben zijn eigen charme. Je kunt kiezen diverse soorten vloeren voorbeelden zijn:

  • Keramische Marmerlook tegels
  • Leisteenlook tegels
  • Zandsteenlook tegels
  • Belgische blauwe harsteenlook
  • Chinees arduin look tegels
  • Basaltlook tegels

IN DE COLLECTIE

Betonlook tegels in de woonkamer.

Tegels en Laminaat biedt een zeer breed assortiment keramische betonlook vloertegels en wandtegels. Keramische betonlook tegels (ook wel cementlook tegels) zijn over het algemeen grijze tegels, maar zijn er genoeg andere tinten en kleuren leverbaar. Betonlook vloertegels geven een robuuste industriële uitstraling aan je woning of bedrijfsruimte.

Betonlook tegels zijn er in diverse maten, maar de meest gangbare en tevens het mooiste zijn eigenlijk de betonlooktegels 60×60 of groter omdat je hierbij minder voegen hebt waardoor je meer de karakter van een echt gesmeerde betonnen vloer of wand krijgt. Door te kiezen voor de juiste bijpassende voeg lijkt de vloer of wand nog meer een geheel.  Ontdek op onze site de vele mogelijkheden van Betonlooktegels!

IN DE COLLECTIE

betonlook tegels woonkamer

VOOR MEER INSPIRATIE EN RESULTATEN, VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Facebook
Instagram
Pinterest

Shopping Cart