fbpx Skip to main content

VLOERTEGELS 60×60

Vloertegels 60×60

Tegenwoordig zijn de 60×60 vloertegels de meest gekozen maat voor diverse ruimten en wordt veelal toegepast voor woonkamervloeren, keukenvloeren en commerciële doeleinden als winkels en bedrijfsruimtes. Tevens zijn de 60×60 vloertegels uitstekend toepasbaar in badkamers en toiletruimten en wordt tegenwoordig ook veelal gebruikt als wandtegels.

95% van onze vloertegels zijn modern en gerectificeerd (maatvast met recht afgezaagde kanten) waardoor uw de voegbreedte kunt minimaliseren. Onze collectie bestaat uit een zeer ruim aanbod van verschillende oppervlakte afwerkingen zoals matte vloertegels, hoogglans gepolijste vloertegels, marmerlook, natuursteenlook, hardsteenlook en vloertegels met een voelbare structuur oftewel antislip vloertegels. Wij werken uitsluitend met A-merken en verkopen alleen 1e keus tegels van internationale fabrikanten. Kom langs en overtuig uzelf van onze zeer scherpe prijzen en bekijk  onze aanbiedingen en restpartijen.

Showroom en openingstijden

Kom langs in onze showroom in Hoofddorp voor een geheel vrijblijvend  advies en offerte! U kunt bij ons van dinsdag t/m zondag terecht van 10:00 tot 18:00. Een afspraak maken buiten de vaste openingstijden? Bel of mail voor een afspraak!

Wij werken samen met vakkundige aannemers en tegelzetters voor vloerverwarming, verbouwing van uw badkamer of toilet en tegelzetwerk. Uw tegels kunnen tegen kostprijs bezorgd worden door onze vaste transporteurs voor een zeer scherpe prijs.

Bel ons voor een afspraak

023 561 62 32 | 06 416 547 13

Contact ons via:

info@tegelsenlaminaat.nl

Bezoek onze showroom:

Willem Brocadesdreef 200, Hoofddorp

Shopping Cart