XXL Slabs

Onze favorieten

XXL slabs
XXL slabs
XXL slabs
XXL slabs
85,95 per m²
XXL slabs
XXL slabs

Bezoek onze showroom.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

⇒  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 

⇒  Prachtige PVC en laminaatvloeren

⇒  Persoonlijke aanpak en de beste service

⇒  Uitsluitend 1e keus en A Kwaliteit producten

⇒  Donderdag en Vrijdag KOOPAVOND  en elke ZONDAG open 

lees meer

Tegel Slabs en Tegelplaten

De technieken van het ontwikkelen van keramische tegels zijn sterk ontwikkeld. Een adembenemende innovatie is de tegel slabs. Deze enorme tegels hebben de deuren geopend voor nieuwe ontwerpen die voorheen niet mogelijk waren. Tegels die minimaal 260×120 cm zijn, verdienen het om te titel van een tegelplaat te krijgen. Wij hebben een enorme collectie aan xxl slabs, in alle mogelijke afwerkingen.  

Superlarge tegels voor elke ruimte

Voor een luxueuze uitstraling zijn er de marmerlook slabs in 120×260 cm. Deze unieke tegelplaten met marmerlook zijn perfect om een prachtige marmeren vloer of wand te creëren, met nauwelijks voeglijnen. Bent u opzoek naar een industriële badkamer met slabs? Dan zijn de betonlook en metallook plaattegels de perfecte keuze. Ook zijn xxl slabs perfect geschikt voor het bekleden van keukenbladen en eilanden. Keramische tegels zijn sterk en duurzaam en vereisen nauwelijks onderhoud. Perfect voor de ruimtes waar extra hygiene belangrijk is. 

Tegel slabs
Tegelplaten

Super grote tegels

Met de schoonheid van deze vloertegels en wandtegels is het moeilijk om niet versteld te staan van de kwaliteit en schaal. De grootte en klasse van deze superlage tegels zijn moeilijk over te brengen via een scherm. Wij hebben in onze showroom een enorm assortiment tegels, waarvan xxl slabs. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Bezoek onze showroom