XXL Slabs

Onze XXL slabs favorieten

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 
✔  Prachtige collecties laminaat en PVC
✔  Persoonlijke aanpak en de beste service
✔  Uitsluitend eerste keus en A-kwaliteit producten
✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

Enorme collectie direct uit voorraad leverbaar

Ruime openingstijden en elke zondag open

Onze service wordt beoordeeld met 4,9 uit 5

Tegel Slabs en Tegelplaten

De technieken van het ontwikkelen van keramische tegels zijn sterk ontwikkeld. Een adembenemende innovatie is de tegel slabs. Deze enorme tegels hebben de deuren geopend voor nieuwe ontwerpen die voorheen niet mogelijk waren. Tegels die minimaal 260×120 cm zijn, verdienen het om te titel van een tegelplaat te krijgen. Wij hebben een enorme collectie aan xxl slabs, in alle mogelijke afwerkingen.  

Superlarge tegels voor elke ruimte

Voor een luxueuze uitstraling zijn er de marmerlook slabs in 120×260 cm. Deze unieke tegelplaten met marmerlook zijn perfect om een prachtige marmeren vloer of wand te creëren, met nauwelijks voeglijnen. Bent u opzoek naar een industriële badkamer met slabs? Dan zijn de betonlook tegels en metallook plaattegels de perfecte keuze. Ook zijn xxl slabs perfect geschikt voor het bekleden van keukenbladen en eilanden. Een keramische tegel is sterk en duurzaam en vereisen nauwelijks onderhoud. Perfect voor de ruimtes waar extra hygiene belangrijk is. 

Tegel slabs
Tegelplaten

Super grote tegels

Met de schoonheid van deze vloertegels en wandtegels is het moeilijk om niet versteld te staan van de kwaliteit en schaal. De grootte en klasse van deze superlarge tegels zijn moeilijk over te brengen via een scherm. Wij hebben in onze showroom een enorm assortiment tegels, waarvan xxl slabs. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Bezoek onze showroom