Resultaat 1–36 van de 40 resultaten wordt getoond

Tegel slabs

Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze volledige collectie tegels slabs te bekijken

XXL slabs
XXL slabs
XXL slabs
XXL slabs

Tegel slabs en tegelplaten

De technieken van het ontwikkelen van keramische tegels zijn sterk ontwikkeld. Een adembenemende innovatie is de tegel slabs. Deze enorme tegels hebben de deuren geopend voor nieuwe ontwerpen die voorheen niet mogelijk waren. Tegels die minimaal 260x120 cm zijn, verdienen het om te titel van een tegelplaat te krijgen. Wij hebben een enorme collectie aan xxl slabs, in alle mogelijke afwerkingen.  

Superlarge tegels voor elke ruimte

Voor een luxueuze uitstraling zijn er de marmerlook slabs in 120x260 cm. Deze unieke tegelplaten met marmerlook zijn perfect om een prachtige marmeren vloer of wand te creëren, met nauwelijks voeglijnen. Bent u opzoek naar een industriële badkamer met slabs? Dan zijn de betonlook tegels en metallook plaattegels de perfecte keuze. Ook zijn xxl slabs perfect geschikt voor het bekleden van keukenbladen en eilanden. Een keramische tegel is sterk en duurzaam en vereisen nauwelijks onderhoud. Perfect voor de ruimtes waar extra hygiene belangrijk is. 

Tegel slabs

Super grote tegels

Met de schoonheid van deze vloertegels en wandtegels is het moeilijk om niet versteld te staan van de kwaliteit en schaal. De grootte en klasse van deze superlarge tegels zijn moeilijk over te brengen via een scherm. Wij hebben in onze showroom een enorm assortiment tegels, waarvan xxl slabs. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Bezoek onze showroom
Tegelplaten