Tegels voor het toilet

Shop op afwerking

Toilettegels komen in een grote hoeveelheid stijlen en afwerkingen. Weet u al voor welke afwerking u gaat? Maak dan onderaan uw keuze en bekijk gelijk onze collectie. 

Houtlook

Shop nu

Betonlook

Shop nu

Marmerlook

Shop nu

Metallook

Shop nu

Patroon

Shop nu

Handvorm

Shop nu

Zij gingen u voor…

De mogelijkheden om uw vloer en wand te bekleden zijn eindeloos. Bekijk onze resultaten en zie waar anderen voor hebben gekozen. 

Lees de blogs over tegels voor het toilet

Indien u nog zoekende bent naar welke toilettegels het beste past bij uw wensen en behoeftes, kunt u kennis opdoen met onze blogs. 

WC tegels in alle soorten en maten

Bent u opzoek naar de perfecte wc tegels? Dan bent u op het juiste adres bij Tegels en Laminaat. We hebben een enorme collectie aan wc tegel in alle denkbare tegelafwerkingen, formaten en kleuren. Tegels in de wc blijft de juiste keuze.

WC tegels en toilet tegels zijn een van de meest essentiële items waarmee je je badkamer of toilet kunt bekleden. Het is belangrijk dat je WC tegels en toilet tegels kiest die sterk en duurzaam zijn, maar ook passen bij de algehele stijl van je interieur. Er zijn veel verschillende soorten WC tegels en toilet tegels die je kunt kopen, van glanzende, moderne keramische tegels tot traditioneel getrommelde tegels en nog veel meer. Bij het kiezen van WC tegels en toilet tegels is het ook belangrijk om naar de kleur, het formaat, het materiaal en de afwerking te kijken. Neem de tijd om de juiste WC tegels en toilet tegels uit te zoeken die het beste bij je passen, zodat je een badkamer of toilet krijgt dat je trots kunt laten zien.

Uw toilet is immers één van de meest essentiële kamers in huis. Met juiste toilet tegels kunt u deze ruimte volledig transformeren. Bekijk onze unieke en grootse collectie tegels, waaronder badkamer tegels, wandtegels, betonlook tegels en meer!

Wc tegels
WC tegels ideeen

Ontdek de beste toilet tegels tegen de zachtste prijzen

Of u nu uw bestaande wc wilt renoveren of pas eigenaar bent geworden van een nieuwbouwwoning. Kortom zijn wij dé one-stop tegelshowroom voor het toilet van uw dromen. Wij hebben de mooiste badkamertegels voor de mooiste prijzen. Daarnaast bieden we ook onze keramische tegels gecombineerd met professioneel legwerk.

Er is altijd een tegel welke elk vakje aantikt, daar geloven wij heilig in. Of u nu wc-inspiratie nodig heeft en eveneens u tegels badkamer zoekt. Onze tegeladviseurs denken maar al te graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld gaan voor een hexagon tegel of houtlook vloer en wandtegels. Het is allemaal mogelijk.

Wij zetten uw wc tegel ideeën om in tastbare producten

We snappen dat er met zoveel keuze het kiezen van uw toilet tegels overweldigend kan zijn. Ook het bepalen van de hoeveelheid wilt u geen fouten in maken. Daarom adviseren we u graag en is het opstellen van een tegelofferte geheel vrijblijvend.

WC tegels zijn één van de meest veelzijdige producten die er bestaan voor badkamers. WC tegels kunnen overal worden geïnstalleerd, zoals toiletten, badkamers en keukens. Het grootste voordeel van tegels zijn dat ze enorm duurzaam en geen onderhoud vragen.

U vraagt zich wellicht af of u wc tegels verven ook een optie is. Wij zijn daar geen voorstander van. Het kan namelijk leiden tot scheuren in de verf. Dit zal dan ten koste gaan van de uitstraling van uw toilet. Ook is het niet aan te raden voor het onderhouden, want verf is moeilijk schoon te maken.

We adviseren altijd om te gaan voor wc tegelen voor het mooiste en meest tijdloze resultaat. Of u wilt gaan voor traditionele tegels wc. Of het graag stijlvol wilt houden met kleuraccenten als gouden tegels wc. Wij hebben voor elk wat wilt.

Wij hebben alle soorten wc tegels

Het bepalen van welke soorten wc tegels u wilt, is afhankelijk van de algehele ontwerpstijl van uw toilet. U moet namelijk rekening houden met de soorten toilettegels die er zijn. Denk hierbij aan het materiaal, kleuren en patronen. Gelukkig is het niet zo moeilijk als het lijkt, aangezien je met bepaalde wandtegels zowel de vloer kunt bekleden.

U kunt bijvoorbeeld gaan voor iets unieks al een wc met visgraat tegels of mozaïek. Het mooie aan visgraat tegels wc is dat u het patroon kunt gebruiken met welke rechthoekige tegel dan ook. Een voorbeeld van toilet tegels visgraat is handvorm tegels of visgraat keramisch parket. Wij hebben vele soorten decortegels, net als grote achterwand toilet tegels.

Toilet tegels kopen doet u bij Tegels en Laminaat

Of u nu opzoek bent naar industriële betonlook tegels of wilt gaan voor stijlvolle marmerlook tegels. Daarvoor moet u zijn bij Tegels en Laminaat. We sommen graag een aantal redenen voor u op.

Ten eerste hebben we een enorme selectie aan tegels voor de wc in talloze afwerkingen, materialen en kleuren. Ten tweede hanteren we de hoogste normen omtrent de kwaliteit van onze producten.Wij hebben enkel de beste kwaliteit producten in ons assortiment en dit tegen de beste prijzen.

Ten derde zijn we een ervaren partij in wc tegels met duizenden voltooide projecten. Ten slotte kunt u bij ons de beste service verwachten, ook na het voltooien van het project.

Toilet tegels

Meer toilet-inspiratie

Behoefte aan meer inspiratie voor tegels in de wc? Bekijk onderstaande inspiratie-pagina’s, waar we de mogelijkheden toelichten.