Stijlvolle marmerlook wandtegels kopen?

Onze marmerlook wandtegels zorgen voor een stijlvolle uitstraling van iedere ruimte. Of u nu op zoek bent naar wandtegels voor in de badkamer of in de woonkamer, wandtegels marmerlook staan eigenlijk goed in iedere ruimte.  De tegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek, waardoor het materiaal duurzaam en krasbestendig is. Marmer is een prachtige natuursteen dat erg chique oogt en kostbaar is. Wanneer u wel de schoonheid, maar niet het prijskaartje van echt marmer wilt, zit u met onze wandtegels met marmerlook zeker goed!

Bekijk onze collectie
Marmerlook wandtegels
Wandtegels marmerlook kopen

Veelzijdige marmerlook wandtegels

Bij Tegels en Laminaat hebben we een uitgebreid aanbod aan marmerlook wandtegels, maar ook vloertegels behoren tot het aanbod. U heeft de keuze uit verschillende kleurschakeringen. Wat dacht u van marmerlook tegels bruin mat? Deze tegels hebben veel nuance in iedere tegel, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling dat bijvoorbeeld prachtig staat in de keuken. Wanneer u op zoek bent naar een subtiele tegel voor uw badkamer, zijn marmerlook tegels in het wit of lichtgrijs geschikt. Een lichte tint doet de ruimte namelijk groter lijken en daarnaast geeft een evt. hoogglans effect het geheel een frisse uitstraling.  

Bekijk onze projecten

Marmerlook tegels in diverse formaten

Naast verschillende kleurschakeringen zijn de wandtegels marmerlook ook te verkrijgen in verschillende formaten. Bij Tegels en Laminaat beginnen onze tegels vanaf 60 x 60 cm. Het voordeel van grote wandtegels is dat er niet veel tijd nodig is om de tegels te leggen. Daarnaast zorgt dit voor meer ruimtelijkheid in iedere kamer. Doordat er minder voegen zijn, zorgen onze marmerlook wandtegels van een groter formaat voor een rustig geheel in iedere ruimte.

Bezoek onze showroom