De grootste collectie vloertegels voor in de woonkamer

In onze webshop en showroom vindt u de grootste collectie vloertegels voor de woonkamer. Wij hebben werkelijk elke tegel die u maar kunt bedenken, en de kans is dan ook klein dat u niet slaagt. We hebben zowel hele grote tegels met een industriële of minimalistische look als kleinere exemplaren met een print. De Portugese tegels zijn bijvoorbeeld erg populair, zeker voor in de gang of de badkamer. Maar ook ons assortiment betonlook tegels is al jaren erg in trek, en geschikt voor vrijwel elke ruimte.

Onze favorieten

39,95per m²
Actie
All-In Deals
54,95105,50per m²
79,95per m²
Bekijk volledige collectie
Vloertegels Woonkamer

Welke vloertegels in de woonkamer kiezen?

Sommige mensen weten als ze onze showroom binnenlopen al wat voor vloertegels ze in de woonkamer willen, anderen hebben nog geen idee. Hoe dan ook kunnen we u altijd van een passend advies voorzien. Ons assortiment is zó groot dat we het ons voor kunnen stellen dat u het moeilijk vindt een keuze te maken. Als u ons vertelt hoe groot de kamer is, welke stijl u voor ogen heeft en wat uw budget is dan kunnen wij diverse tegels aandragen die daarbij passen. Zo wordt het makkelijker om een keuze te maken, omdat wij de voorselectie voor de tegels in de woonkamer al hebben gedaan.

Woonkamer Vloertegels Kopen

Vloertegels met een houtlook

Een houten vloer ziet er ontzettend mooi uit, maar is allesbehalve onderhoudsvriendelijk. Hout is gevoelig voor vocht, het kan krimpen en uitzetten, en bovendien op den duur verkleuren. Als u een houten vloer toch erg mooi vindt dan kunt u ook kiezen voor houtlook vloertegels in de woonkamer. Dit zijn keramische tegels met een houtprint erop, die er ontzettend realistisch uitziet. U creëert daarmee de warme look van hout, maar heeft tegelijkertijd een vloer die heel weinig onderhoud vereist.

Vloertegels met een betonlook

Naast de tegels met houtlook zijn ook betonlook vloertegels voor de woonkamer ontzettend populair. Deze zijn een stuk neutraler, en meer geschikt voor de wat modernere, industriële interieurs. Betonlook tegels hebben doorgaans een vrij groot formaat, waardoor er slechts weinig naden te zien zijn. De ruimte lijkt daardoor groter, en de vloer oogt vele malen rustiger en neutraler dan bij houtlook tegels het geval is.

Tegels met een betonlook worden vaak toegepast in woonkamers en keukens, maar we zien ze ook heel vaak in badkamers en toiletten. Daar worden ze vaak doorgetrokken op de wanden, wat een heel mooi effect geeft. De ruimte lijkt daardoor groter en ziet er superstrak uit. Ze kunnen echter ook mooi gecombineerd worden met een neutralere tegel, bijvoorbeeld effen grijs of wit. Zo springt de betonlook vloertegel er echt uit.

Woonkamervloer Tegels

De voordelen van keramische vloertegels in de woonkamer

Wat voor print of design u ook kiest, keramische vloertegels in de woonkamer hebben ontzettend veel voordelen. Allereerst beschadigen ze niet snel, wat bij hout, laminaat en zelfs bij PVC mogelijk is. Tegels zijn immers ontzettend hard, en krassen daardoor vrijwel niet als u er iets overheen schuift. Daarnaast zijn ze volledig bestand tegen vocht, waardoor u er gemakkelijk met natte schoenen of een zeer vochtige dweil overheen kunt. Het schoonmaken van keramische vloertegels is dan ook super makkelijk. Even stofzuigen of vegen en een dweil of doekje eroverheen en ze zijn weer schoon!