Groot assortiment visgraat wandtegels

Bent u op zoek naar mooie visgraat wandtegels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk een zeer grote collectie wandtegels visgraat motief. Deze zijn ontzettend stijlvol, en tegelijkertijd tijdloos. Kies voor een opvallende kleur voor een vrolijk geheel, of voor een meer neutrale tint voor een strakker effect. Visgraat wandtegels zijn toepasbaar in verschillende ruimtes, bijvoorbeeld in de keuken, op de badkamer en op het toilet. Ook plaatsen we ze geregeld als achterwand in bijkeukens of wasruimtes.

Bekijk onze collectie
wandtegels met visgraat motief
visgraat wandtegels
32,95 per m²
32,95 per m²

Ons assortiment wandtegels met visgraat motief

Wandtegels met visgraatmotief zijn langwerpige tegels die we net als visgraatvloeren in het kenmerkende, V-vormige patroon plaatsen. Uiteraard kunnen ze ook rechttoe rechtaan geplaatst worden voor een neutralere look, maar visgraat wandtegels zijn wat unieker. Ze zijn perfect voor mensen die houden van een basic uitstraling, maar standaard tegels net iets te saai vinden. Kies in dat geval voor een opvallend patroon, zoals met deze visgraat wandtegels of onze hexagon tegels. Als u een neutrale kleur kiest zijn ze gemakkelijk te combineren met allerlei andere tegels. Met vloertegels met een marmer- of houtlook bijvoorbeeld, of heeft u liever een laminaatvloer? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Showroom voor tegels

In onze showroom vindt u niet alleen wandtegels met visgraatmotief, maar tevens onze overige collecties tegels, laminaat en PVC. Zo kiest u gemakkelijk op één adres de basis uit voor uw gehele woning, en weet u zeker dat alles bij elkaar past. Uiteraard adviseren we u aan de hand van uw wensen en eisen graag over stijlvolle en verrassende combinaties, zodat uw hele huis de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft.

Bezoek onze showroom