Groot assortiment visgraat vloertegels

Droomt u van een houten visgraat vloer maar vind u hout teveel onderhoud vereisen? Dan hebben we het perfecte alternatief voor u, namelijk visgraat vloertegels. Dit zijn langwerpige tegels met een houtlook, die haast niet van een echte houten vloer te onderscheiden zijn. Een tegelvloer visgraat motief is het perfecte alternatief voor een houten vloer, want hij is ontzettend onderhoudsvriendelijk. U kunt hem gewoon dweilen wanneer hij vies is, en hoeft hem verder niet te behandelen. Bovendien kunnen visgraat vloertegels niet verkleuren onder invloed van zonlicht, iets wat bij echt hout wel het geval is. U heeft er dus veel langer plezier van, in veel gevallen zelfs een leven lang!

Bekijk onze collectie
Visgraat vloertegels
tegelvloer met visgraat motief

De opties voor een tegelvloer met visgraat motief

In onze webshop en showroom ziet u dat we een groot aanbod hebben op het gebied van een tegelvloer met visgraat motief. Net als dat hout er in verschillende kleuren en patronen is, hebben we ook vloertegels met houtlook in diverse varianten. Er zit er dus altijd wel een bij die past bij de uitstraling die u voor ogen heeft. Komt u er toch niet uit? Onze experts geven u graag advies!

Houtlook vloertegels in de badkamer

Visgraat vloertegels met houtprint worden geregeld toegepast in de badkamer tegels. Dit is een vochtige ruimte, en dus kunt u er geen hout gebruiken. Wilt u echter toch genieten van de warme uitstraling van hout? Kies dan voor een tegelvloer met visgraat motief in een houtprint naar wens. Uw badkamer wordt er in één klap gezellig van, en bovendien kunt u deze vloer zonder drempel doortrekken in de overige ruimtes op deze verdieping, handig!

Bezoek onze showroom