Toont alle 8 resultaten

Visgraat houtlook tegels

Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze volledige collectie visgraat houtlook tegels te bekijken


Prachtige houtlook tegels visgraat

Wij hebben een prachtige collectie visgraat houtlook tegels. Leggen van keramische houtlook tegels in visgraatmotief is de trend van nu. Zowel een visgraatvloer in de woonkamer, als visgraat houtlook tegels op de wanden in badkamers en keukens zijn populair. Het keramisch parket wordt haaks tegen elkaar geplaatst ,waardoor de traditioneel visgraat motief ontstaat.

Visgraat houtlook tegels zijn er in diverse maten en kleuren. Van lichte eiken motieven tot lichte en donkere grijstinten.

Buiten houtlook tegels zien we ook andere vormen en structuren van visgraattegels opkomen als trend. Voorbeelden zijn de langwerpige handvorm tegels in visgraatmotief en de zogenaamde bricks met baksteenlook worden ook vaker in visgraat geplaatst.

Visgraat houtlook in elke ruimte

Het mooie aan keramische visgraat tegels is dat het toepasbaar is in elke ruimte. Van een drukke woonkamer met kinderen en huisdieren, tot badkamers en keukens waar het vochtig is. Met een keramische visgraat vloer brengt u de klasse van visgraat parket in huis. Dit allemaal zonder het bijkomende onderhoud.

Een visgraat tegelvloer heeft namelijk geen speciale behandeling nodig. Waar een visgraat parketvloer om de zoveel jaar geschuurd en gecoat moet worden, hoeft dat helemaal niet bij tegels. Zo heeft u de look van een echte houten vloer, maar het gemak van keramiek.

Ook voor het leggen van keramisch parket

Naast dat we een enorme collectie visgraat houtlook tegels hebben, hebben we ook een team aan vakkundige tegelzetters. Deze professionals kunt u inzetten voor het laten leggen van uw visgraat vloertegels. Wij hebben ook speciale All-In Deals samengesteld, waar we een totaalpakket aanbieden. Van de tegels, tot alle benodigdheden, professioneel legwerk en levering in huis. Zo zijn er geen verassingen en weet u vooraf waar u aan toe bent. 

All-In Deals
Keramisch Houtlook Visgraat Woonkamer

Visgraat keramisch parket met vloerverwarming

Het mooie aan keramische vloertegels is dat het perfect warmte kan geleiden. Dit betekent dat een keramisch parket visgraat vloer dus perfect samen gaat met vloerverwarming. Naast het geleiden van warmte, houden keramische tegels ook warmte vast. Zo bent u langer verzekerd van warme voeten en dat is wel zo fijn. 

Visgraat tegels zijn enorm gestegen is populariteit. Voorheen werd er bij een visgraat vloer gebruik gemaakt van parket of laminaat. In de afgelopen jaren is er een shift geweest en wordt er steeds gekozen voor visgraat houtlook tegels of visgraat pvc. Deze vloeren zijn kwalitatief en duurzaam en hebben de uitstraling van echt hout.

Enkel de beste kwaliteit visgraat tegelvloer

Onze collectie bestaat enkel uit de hoogste kwaliteit houten visgraat tegels. We werken enkel samen met de beste fabrikanten uit Italië en Spanje. Bekijk gelijk de collectie op onze website en bezoek onze showroom in Hoofddorp. Onze adviseurs beantwoorden maar al te graag al uw vragen. We hoeven enkel het aantal vierkante meters te weten. Daarna wordt er een scherpe en vrijblijvende offerte voor u opgesteld. Visgraat tegels kopen doet u bij Tegels en Laminaat.

Showroom
Woonkamer met keramische visgraat tegels 15x90