DE EERSTE VERSACE CERAMICS DEALER IN NEDERLAND

We kunnen met trots vertellen dat wij de eerste Versace Ceramics dealer zijn van Nederland. Momenteel beschikken wij over een aantal collecties van Versace die u kunt bezichtigen. Op korte termijn stellen wij ook een complete badkamer ingericht van Versace aan in onze showroom. Mocht u meer willen weten komt u gerust langs voor advies of neem contact met ons op. 

VERSACE CERAMICS OPSTELLING IN ONZE SHOWROOM

Om de kracht van de Versace Ceramics collectie naar voren te brengen hebben we een badkamer-opstelling in onze Showroom omgetoverd tot een volledige Versace Ceramics ruimte. We hebben een combinatie gemaakt tussen de Zwart/Goud Tegels met Marmerlook en Houtlook Tegels, die perfect op elkaar doorlopen. Versace tegels kopen doet u bij Tegels en Laminaat.

Bekijk de opstelling

VERSACE CERAMICS

De samenwerking tussen Gianni Versace en Gardenia Orchidea heeft een voorstel in het universum opgeleverd dat de keramische tegel tegelijk authentiek en origineel is. Versace heeft modeshows over de hele wereld en  dat maakt Versace tot een van de beroemdste en meest geconsolideerde namen in mode en design maakte, gecombineerd met de kwaliteit van keramische tegels. de kwaliteit is gegarandeerd door de creatieve talenten van een bedrijf dat al jarenlang een referentie is voor de gehele keramische tegelindustrie: Gardenia Orchidea.

Onze collectie Versace-tegels demonstreert de esthetische evolutie van Versace Home en de geest die de passie voor interieurontwerp en de decoratieve details verenigt. Nog steeds is de nauwe relatie van Gardenia met het in Milaan gevestigde modehuis een bron van grote trots en inspiratie, een emblazing van de binnenlandse ruimtes, een opvallende en eclectische balans in elke kamer tussen een eigentijdse inrichting en klassiek en invloeden.

“Ons bedrijf wordt gedreven door de behoefte aan dominantie op het gebied van tegels en oppervlakteontwerp door materialen en technieken te gebruiken voor een op maat gemaakte ervaring om ultraluxe te bieden voor een nieuwe Nederland.”

uit de collectie