Home » Tegels » Portugese tegels » Portugese tegels keuken

Breng karakter in uw keuken met Portugese tegels

Bent u op zoek naar een karakteristieke tegel voor in de keuken? Dan passen de Portugese tegels keuken helemaal in uw straatje. U ziet deze stijl overal terugkomen in Portugal: in gezellige winkelstraatjes, kerken of in authentieke huizen.

In Nederland heeft u deze tegel met leuke motieven wellicht eerder gezien in stijlvolle restaurants en cafés. Deze Portugese tegels zijn namelijk vaak de favoriet van interieurdesigners en architecten. Haal zelf deze charmante stijl in huis met een keuken met Portugese tegels.

Bekijk onze collectie Onze showroom
Patroontegels keuken
Portugese tegels keuken

Een passende tegel voor iedere smaak

Keuken Portugese tegels zijn er in allerlei variaties. Bij ons aanbod vindt u dan ook verschillende invloeden uit de Méditerranée, zoals Spaanse tegels of Marokkaanse tegels. Wanneer u meer van strakke geometrische vormen houdt, kunt u ook voor een moderne Portugese tegel kiezen.

Een opvallende vloertegel met een fleurig motiefje valt heel goed te combineren met een neutrale wandtegel, zoals een natuursteenlook tegel of een betonlook tegel. Deze mix van stijlen geeft uw keuken een speelse indruk, zonder dat het druk overkomt.

Bekijk onze projecten

Gemakkelijk in onderhoud

De Portugese tegel is van origine grof aan de oppervlakte door het broze cement. Gelukkig kunnen onze tegels wel tegen een stootje, zodat u niet hoeft te schrikken wanneer u wat in de keuken laat vallen. De tegel voelt lekker glad aan, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn.

Na een middag kokkerellen zijn de vloeren of wanden eenvoudig met een schoonmaakmiddel weer spic en span te krijgen. Op deze manier heeft u lang plezier van deze krasbestendige en hygiënische keuken met Portugese tegel.

Neem contact met ons op

Onze Portugese tegels keuken showroom in Hoofddorp

Dé plek voor eindeloze inspiratie, de mooiste producten en de beste adviezen. Bezoek onze showroom in Hoofddorp, waar onze adviseurs u bijstaan bij elke stap. Wij zijn tenslotte pas tevreden als u dat bent.

Wat kunt u verwachten?

Wat maakt ons, ons?

Beoordeeld met 5 uit 5

Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak en blijven van begin tot eind betrokken bij uw project. Daarna rest ons alleen u veel plezier te wensen.

Klantbelevingen

Vrijblijvende offertes

Bij Tegels & Laminaat kunt u altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies van onze adviseurs. Laat u ontzorgen van al uw vragen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Ruime openingstijden

Wij hanteren ruime openingstijden in onze showroom. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op zondag. Vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00.

Openingstijden