Resultaat 1–36 van de 107 resultaten wordt getoond

Portugese tegels

Dit is een greep uit onze collectie. Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze volledige collectie Portugese tegels te bekijken

74,95per m²
74,95per m²
74,95per m²
58,95per m²
74,95per m²

Voor een uniek karakter

Wil je opvallen? Kies dan voor patroontegels (ook wel Portugese tegels en Marokkaanse design tegels genoemd). Deze Portugese vloer- en wandtegels zijn in diverse formaten en talloze motieven verkrijgbaar. De gezellige geometrische vormen maken deze patroontegels erg gewild.  

Er zijn vele benamingen voor deze tegels, meest voorkomende zijn:

  • Portugese cement tegels
  • Marokkaanse cement tegels
  • Spaanse Motief tegel
  • Castello vloer en wandtegels

Originele Portugese cement tegels zijn handgemaakte en arbeidsintensieve producten. Daar is de prijs dan ook naar. Tevens zijn deze producten niet onderhoudsvriendelijk en broos. De keramische Portugese cement tegels daarentegen zijn zeer betaalbaar en geheel onderhoudsvriendelijk.

Deze trendy patroontegels worden toegepast in vrijwel alle ruimten in een woning. Zo kun je ze gebruiken als vloertegels en wandtegels in de badkamer en toilet of als vloertegel in de keuken, hal en woonkamer.

Bezoek onze showroom
Portugese tegels

Breng gezelligheid in iedere ruimte

Met deze charmante Portugese tegels kan je echt alle kanten op. Geef iedere ruimte net wat meer sfeer en gezelligheid door deze decortegel te plaatsen. Je hebt de keuze uit allerlei soorten patronen die verschillen in kleur en vormen, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: je wordt er vrolijk van! Ga voor een charmante en authentieke Portugese tegels kopen waarmee je karakter aan je hal brengt, of kies juist voor strakke geometrische vormen die hip staan in jouw keuken.

Bekijk onze projecten
Patroontegels

Ruime keuze aan Portugese tegels

Wil je de perfecte Portugese tegels kopen? Kijk dan bij ons uitgebreide aanbod. Met een ruime keuze aan verschillende formaten, kleuren en patronen vind je altijd een leuke tegel naar jouw smaak. Ga voor stijlvol met een sierlijk patroon van grijstinten die goed te combineren is met houten elementen voor een natuurlijke uitstraling. Of ga voor kleurrijk met een blauw met gele vintage bloemenprint. Het fijne aan deze tegel is dat deze geschikt is voor zowel de wand als op de vloer. Kies voor een kleine tegel die gemakkelijk op een toiletvloer te leggen is, of ga voor groots door je gehele badkamerwand met grote 60 x 60 cm tegels te laten betegelen. Wil je eens wat anders dan een vierkante tegel? Kies dan voor een hexagon tegel of zelfs een octagon tegel. De aparte vorm geeft deze Portugese tegels een speels en levendig effect.

Eenvoudig schoon te maken

In tegenstelling tot originele Portugese tegels, zijn de tegels in ons assortiment erg gemakkelijk in onderhoud. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit keramiek en zijn slijt- en krasvrij, zodat ze lang mooi blijven. Door het gladde oppervlak zijn ze eenvoudig schoon te maken, zodat deze tegel erg hygiënisch is.