NATUURSTEENLOOK TEGELS

ONZE NATUURSTEENLOOK FAVORIETEN.

Nieuw
39,95 per m²
Nieuw
39,95 per m²

Bezoek onze showroom.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

⇒  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 

⇒  Prachtige houten en laminaatvloeren

⇒  Persoonlijke aanpak en de beste service

⇒  Uitsluitend 1e keus en A Kwaliteit producten

⇒  Donderdag en Vrijdag KOOPAVOND  en elke ZONDAG open 

lees meer

NATUURSTEENLOOK TEGELS INSPIRATIE.

NATUURSTEENLOOK TEGELS.

Grote Wit Wandtegels Natuursteenlook Tegels Badkamer
Natuursteenlook Tegels

KERAMISCH NATUURSTEEN.

Keramische natuursteenlook tegels en hardsteenlook tegels zijn een goedkope oplossing, in vergelijking tot echt natuursteen en hardsteen. De keramische tegels zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Hierdoor zijn deze tegels ook toe te passen in badkamers en andere ruimten als bedrijfsruimten en winkelruimte.

Deze tegels zijn geschikt als vloertegels, maar het is zeker ook mogelijk om ze als wandtegels te gebruiken. De keramische natuursteen tegels geven een identieke uitstraling en zijn niet van het echte te onderscheiden door de toegepaste moderne digitale printtechniek.

De meeste natuursteentegels kunnen na een verloop van tijd verkleuren, maar keramische tegels behouden altijd hun kleur.

Wij hebben een zeer brede collectie natuursteenlook en hardsteenlook vloertegels en wandtegels in vele verschillende kleurtinten en formaten. Vooral de groot formaat natuursteenlook tegels zijn gewild en populair.

De Collectie natuursteenlook bestaat uit verschillende sferen en hebben zijn eigen charme. Je kunt kiezen tussen diverse soorten vloeren. Voorbeelden zijn:

Volg ons op social media