Resultaat 1–36 van de 43 resultaten wordt getoond

Natuursteenlook tegels

Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze volledige collectie natuursteenlook tegels te bekijken

Actie
34,95per m²
Actie
34,95per m²
Actie
34,95per m²
41,95per m²
44,95per m²
Actie
39,95per m²
44,95per m²
Actie
34,95per m²
44,95per m²
Actie
39,95per m²
69,95per m²
Actie
29,95per m²
Actie
29,95per m²
Actie
29,95per m²
Actie
34,95per m²
71,95per m²
65,95per m²

Keramisch natuursteen

Keramische natuursteen tegels en hardsteenlook tegels zijn een goedkope oplossing, in vergelijking tot echt natuursteen en hardsteen. De natuursteen look tegels zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Hierdoor zijn deze tegels ook toe te passen in badkamers en andere ruimten als bedrijfsruimten en winkelruimte.

Deze tegels natuursteen look zijn geschikt als vloertegels, maar het is zeker ook mogelijk om ze als wandtegels te gebruiken. De keramische natuursteen tegels geven een identieke uitstraling en zijn niet van het echte te onderscheiden door de toegepaste moderne digitale printtechniek.

De meeste natuursteentegels kunnen na een verloop van tijd verkleuren, maar keramische tegels behouden altijd hun kleur.

Wij hebben een zeer brede collectie natuursteenlook en hardsteenlook vloertegels en wandtegels in vele verschillende kleurtinten en formaten. Vooral de groot formaat natuursteenlook tegels zijn gewild en populair.

De Collectie natuursteenlook bestaat uit verschillende sferen en hebben zijn eigen charme. Je kunt kiezen tussen diverse soorten vloeren. Voorbeelden zijn:

  • Keramische marmerlook tegels
  • Leisteenlook tegels
  • Zandsteenlook tegels
  • Belgische blauwe harsteenlook
  • Chinees arduin look tegels
  • Basaltlook tegels
Natuursteenlook tegels

Natuursteenlook tegels voor iedere ruimte

Een groot voordeel van de natuursteen look tegels is dat ze geschikt zijn voor iedere ruimte in huis. Het aanbod is zo groot dat er voor elke stijl en interieur wel een passende tegel te vinden is. Zo staat deze tegel erg stijlvol in de woonkamer met een modern interieur, maar ook wanneer u houdt van een rustiek interieur is deze tegel een goede keuze. Ook wordt de natuursteenlook tegels graag gebruikt in de badkamer. Door de natuurlijke uitstraling voelt een ruimte met deze tegels al snel huiselijk en knus aan.

Tegels natuursteen look voor iedere smaak

Met tegels natuursteen look kunt u vele kanten op. Veel van onze klanten kiezen voor marmerlook vloertegels. Deze keramische tegels zijn niet van echt marmer te onderscheiden, waardoor ze erg natuurlijk en luxe ogen. Of bent u op zoek naar een natuurlijke wandtegel? Met steenstrips in grijstinten zorgt u voor een opvallende wand die goed staat in de keuken. Of houdt u van een vrolijke print? Met terrazzo tegels met kleurrijke elementen en vormen, krijgt uw interieur een hele levendige uitstraling. Deze tegel is geschikt voor zowel de vloer als op de wand.

Natuursteen look tegels

Op zoek naar uw perfecte keramische natuursteenlook tegels?

Kijk voor ideeën en toepassingen voor uw keramische tegels natuursteen look bij onze inspiratiepagina. Hier zie je de vele mogelijkheden van deze veelzijdige steen. Heeft u uw keuze al gemaakt? Bestel dan de gewenste tegels online, en wij leveren deze zo snel mogelijk bij u thuis af. Ook helpen onze betrouwbare tegelzetters u met leggen, of klaar zelf de klus door extra benodigdheden bij te bestellen.

Bezoek showroom
Tegel natuursteenlook