Ga voor luxe met mozaiek tegels badkamer

Waan je in een Turks badhuis met mozaiek tegels badkamer. mozaiek werd als kunstvorm door de Grieken en Romeinen gebruikt in luxe villa’s. Haal zelf ook dit luxe- en verfijnde gevoel in huis met badkamer mozaiek tegels. De afwisselende kleuren in de steentjes geven een leuk effect in uw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor glasmozaiek wat mooi glinstert bij lichtinval, in combinatie met natuursteenlook tegels wat een rustieke uitstraling geeft. Met badkamer mozaiek tegels kunt u alle kanten op, waardoor u altijd een leuke tegel naar uw smaak zult vinden!

Bekijk onze collectie
mozaiek tegels badkamer
Badkamer mozaiek tegels
32,81 per mat
24,41 per mat
36,25 per mat
23,46 per mat
26,95 per mat

Veel variatie in mozaiek tegels badkamer

Met een groot assortiment aan tegels badkamer mozaiek, heeft u meer dan genoeg te kiezen. Houdt u van een natuurlijke look? Kies dan voor aardetinten zoals bruin- en grijstinten. Keramische mozaiek tegels in combinatie met glasmozaiek creëert een warm effect in de badkamer. De tegels zijn erg geschikt om één wand mee te bedekken, zodat deze er echt uitspringt. Dit is goed te combineren met een industriële betonlook tegels of metallook tegels tegels. Maar ook als u uw volledige badkamer in één stijl mozaiek tegels badkamer wilt, zorgt dit voor een mooi rustig geheel.

Bezoek onze showroom

Eenvoudig te plaatsen mozaiek tegels badkamer

Het plaatsen van mozaiek tegels in de badkamer, is waarschijnlijk gemakkelijker dan u denkt. Wij verkopen de tegels in de vorm van matten, waarop het mozaiek al is aangebracht. Zo zijn de tegels in grotere oppervlakken op de muur of vloer te plakken, waarna de voegen gevuld worden. Eenmaal aangebracht, zijn de tegels badkamer mozaiek niet van echt te onderscheiden. Zo heeft u binnen een mum van tijd een badkamer met een unieke uitstraling!

Bekijk onze projecten