Resultaat 1–36 van de 234 resultaten wordt getoond

Mozaïek tegels

Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze volledige collectie mozaïek tegels te bekijken

24,94 per mat
28,61 per mat
16,54 per mat
16,54 per mat
36,25 per mat
35,93 per mat
27,83 per mat
32,81 per mat
29,14 per mat
32,81 per mat
33,75 per mat
14,93 per mat
14,93 per mat
11,45 per mat
11,45 per mat
28,09 per mat
28,61 per mat
22,84 per mat
22,84 per mat
22,84 per mat
22,84 per mat

Mozaiek tegels voor een exclusieve look

Wilt u uw wanden of vloeren versieren met een bijzondere tegel? Met mozaiek tegels geeft u een exclusieve look aan iedere ruimte. De Egyptenaren gebruikten deze tegel bijna 3000 jaar geleden al, waarna de Grieken en Romeinen het overgenomen hebben als kunstvorm. Dit werd vooral gebruikt om huizen van de rijken te decoreren en een artistieke flair toe te voegen aan luxe woningen. Vooral mozaieken vloeren waren erg populair in deze tijd. Tot op de dag van vandaag ziet u deze stijl nog vaak terugkomen in eeuwenoude kerken en de mozaiek kunst van Gaudí in Barcelona. Haal zelf deze prachtige decortegel in huis met tegels mozaiek.

Mozaiek

Een uniek contrast in iedere ruimte

Tegels van mozaiek brengen op een unieke manier contrast aan in iedere ruimte. Creëer het gevoel van een luxe badhuis in uw eigen badkamer, door mozaiek tegels te kopen. Deze tegel is goed te combineren met een grote egale tegel, voor een mooi evenwicht in de ruimte. Niet alleen op de wand, maar ook als vloertegel in mozaiek een goede keuze. Door de kleine tegels ontstaat er automatisch een antislip effect wat de mozaiek tegels zeer geschikt maakt voor de vloer van de badkamer. Daarnaast bieden wij een zeer groot assortiment aan verschillende kleuren, patronen en soorten materiaal, waardoor er altijd een optie tussen zit die aansluit op uw specifieke wensen.

Veelzijdig glasmozaiek

Waar er voorheen uitsluitend van natuursteen gebruik werd gemaakt, zijn mozaiek tegels vandaag de dag in verschillende soorten materialen te verkrijgen. Glasmozaiek geef een bijzonder effect omdat licht weerkaatst wordt en kleuren verhelderen. Bovendien is glas erg duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, wat de mozaiek tegels zeer geschikt maakt in de badkamer of keuken. Glasmozaiek is ook goed te combineren met ander materiaal. Zo ziet u bij ons aanbod ook glas gecombineerd met natuursteen, dit geeft een kunstig effect waar u iedere wand of vloer mee laat opvallen. Kies voor één kleur mozaiek tegels voor een rustig geheel, of decoreer uw wand met kleurrijke tinten die elkaar complimenteren.  

mozaiek tegels

Metaal mozaiek voor een industriële look

Bent u gek op een industriële look? Metaal mozaiek valt dan vast bij u in de smaak. De glimmende effecten in diverse tinten geven een futuristische uitstraling aan iedere wand. Dit materiaal is ook goed te combineren met ander soort materiaal, zoals natuursteen en houtlook tegels. Zo worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd voor een bijzonder effect in de badkamer of keuken.

Hoogwaardige keramische mozaiek tegels

Ga voor stijlvol met keramische mozaiektegels. Door de toplaag is deze tegel krasbestendig en eenvoudig schoon te maken. Bovendien is met dit materiaal mogelijk om de illusie van ander materiaal te creëren. Zo koopt u bijvoorbeeld marmerlook tegels, die met vloeiende lijnen in een sierlijk patroon zijn gelegd. Het gebroken wit met grijze aders geeft het een echte marmeren look, zonder het prijskaartje van echt marmer. Voor een robuuste uitstraling zijn betonlook tegels een uitstekende keuze. In antraciet tinten zorgt deze stijl keramische tegels voor een stoere uitstraling die gemakkelijk op te stylen is met meubels en accessoires.

Bezoek onze showroom
Mozaiek tegels kopen

Grote variatie in tegels mozaiek

Met tegels mozaiek kopen, kunt u eigenlijk alle kanten op. Naast het soort materiaal, heeft u ook ruime keuze in de patronen van de tegels. Ga voor een natuurlijke uitstraling met aardetinten die een warme uitstraling geven. Of kies voor een Mediterrane stijl met tegels mozaiek met een Portugese zwart- wit print. Glasmozaiek is erg veelzijdig, waardoor we een breed aanbod hebben van verschillende kleuren en patronen. Kies voor een opvallende combinatie roodtinten of bladgoud voor een luxe uitstraling van iedere ruimte. Met al deze soorten tegels kunt u een unieke uitstraling creëren die u niet snel ergens anders zult zien!

Eenvoudig te plaatsen mozaiek tegels

Van oudsher is mozaiek erg bewerkelijk om aan te brengen. Elk steentje wordt individueel bevestigd op het oppervlak, waardoor dit veel meer tijd in beslag neemt dan andere soorten betegeling. Gelukkig zijn onze tegels al voorzien van een mozaiek patroon, waardoor wij ze per mat leveren. Deze matten zijn meestal rond de 30 cm x 30 cm. Voor grote oppervlakken is het ook mogelijk mozaiek tegels te kopen per meter. Zo kost een tegel mozaiek bevestigen eigenlijk niet meer tijd dan een andere soort tegel uit ons aanbod. Let ook op de dikte van de tegel. Aangezien er met mozaiek tegels gebruik wordt gemaakt van verschillend materiaal, kan de hoogte van de tegel verschillen. Dit kan belangrijk zijn voor het bepalen van de afmetingen. mozaiek tegels kunnen namelijk maar 4 mm dik zijn, maar ook 20 mm dik zijn.