Luxueuze marmerlook tegels zwart

Met onze marmerlook tegels zwart krijgt iedere ruimte een luxueuze uitstraling. Deze tegels zijn erg geliefd onder onze klanten, en niet zonder reden. Met ons uitgebreide aanbod aan zwarte marmer tegels kunt u namelijk alle kanten op! Zo zijn de tegels geschikt om een vloer mee aan te leggen, maar ook zwarte wandtegels zorgen voor een bijzonder effect. Trek bijvoorbeeld dezelfde tegels die u op de vloer gebruikt door op de wand. Dit oogt heel erg ruimtelijk en bovendien super chique, zeker met zwarte marmer tegels!

Bekijk onze collectie
Zwarte marmerlook tegels
Marmerlook tegels zwart

Veelzijdige toepassing voor marmerlook tegels zwart

De zwarte marmerlook tegels zijn niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook in de wasruimte of het toilet staat deze tegel erg mooi. Veel mensen kiezen ervoor om zwarte vloertegels te laten leggen in combinatie met een lichte tint als wandtegel. Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en effecten, die mooi combineren met de zwarte marmer tegels. Wanneer u gek bent op een industriële look, zit u met de metal-look tegel goed. Deze tegel heeft een metallic uitstraling die goed past op de wand, maar ook op de vloer van iedere ruimte. 

Bekijk onze projecten

Onderhoudsvriendelijke zwarte marmerlook tegels

Zwarte marmerlook tegels zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook nog eens vriendelijk in onderhoud. Door de hoogwaardige kwaliteit keramiek is de tegel eenvoudig schoon te maken. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over slijtage en krassen, aangezien dit materiaal erg duurzaam is. Deze tegels zijn ook gemakkelijk te combineren met vloerverwarming, waardoor ze erg fijn zijn als vloertegels in de badkamer of woonkamer.

Bezoek onze showroom