Marmerlook tegel wit voor klassieke uitstraling

Bent u op zoek naar marmerlook tegel wit voor uw woonkamer of badkamer? Deze tegels geven een klassieke uitstraling aan iedere ruimte. Marmer is een prachtige natuursteen dat uit kalksteen gevormd wordt. Van oudsher wordt deze steen in gebouwen en in de beeldhouwkunst gebruikt. Tegenwoordig zijn witte marmerlook tegels erg populair als vloertegels of wandtegels.En dat begrijpen wij, aangezien deze tegels iedere ruimte er chique uit laten zien. Onze tegels hebben veel nuances, waardoor u niet elke keer tegen dezelfde tegel aankijkt. Zo zien witte marmerlook tegels er op een wand of vloer erg natuurlijk en heel realistisch uit.

Bekijk onze collectie
Witte marmerlook tegels
Marmerlook tegels wit
39,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
  Direct uit voorraad leverbaar
49,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
  Direct uit voorraad leverbaar
69,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar

Vele toepassingen

Met witte marmer tegels kunt u vele kanten op. De marmerlook tegels statuario grigio staat prachtig in een badkamer. De combinatie van hoogglans en gebroken wit geeft een unieke uitstraling aan iedere badkamer of toilet. Of wil u uw hal een artistiek tintje geven? Kies dan voor witte marmerlook tegels met een lichte, mozaïek hoogglans.

Deze grote tegels geven een mozaïek effect waardoor je je in de Mediterrane waant! Voor een tegel met een interessant patroon kiest u voor de marmerlook renoir wit. De opvallende aders in afstekende grijstinten zorgen dat deze tegels er echt uit springen!

Bekijk onze projecten

Duurzame marmerlook tegel wit

Een marmerlook tegel in het wit ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is ook nog eens lekker praktisch. Door de grote oppervlakte van onze tegels, zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Al onze witte marmeren tegels zijn gemaakt van keramiek van topkwaliteit, waardoor ze kras- en slijtvrij zijn. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw witte marmerlook tegels!

Bezoek onze showroom