Marmerlook tegels statuario

Voor mooie marmerlook tegels statuario bent u bij ons aan het juiste adres. De term statuario heeft betrekking op een witte marmersoort met grijze patronen erin. Het is niet voor niets een hele populaire variant, want hij past bij ontzettend veel woonstijlen en heeft een redelijk neutrale uitstraling. Statuario marmer tegels hebben we in diverse varianten, waaronder tegels met een wat warmere of wat koudere uitstraling.

Welke variant u het mooiste vind is puur afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, maar we kunnen u wel vertellen wat voor uitstraling ze hebben. Marmerlook tegels statuario met een warmere kleur tint (crème, melkwit, etc.) doen de ruimte doorgaans wat knusser en warmer lijken. De statuario marmer tegels met een hele koude grijstint ogen een stuk moderner, en hebben net wat meer een designer-achtige uitstraling.

Bekijk onze collectie
marmerlook tegels statuario
stutuario marmerlook tegels
49,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
49,95per m²
39,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
22,95per m²
Actie
34,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
  Direct uit voorraad leverbaar
107,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar

Statuario marmer tegels in de badkamer

Een groot deel van de klanten die bij ons statuario marmer tegels aanschaft doet dat voor de badkamer. Deze ruimte krijgt met deze tegels in één klap een super de luxe uitstraling. We hebben zowel wandtegels als vloertegels in deze stijl, en kunnen ze dus voor u op beide oppervlakken doortrekken. Wilt u de marmerlook tegels statuario liever combineren met een ander design, of zelfs een effen witte tegel?

Met ons grote assortiment tegels vindt u gemakkelijk de juiste match. Kunt u niet kiezen? In onze showroom adviseren we u graag! Onze medewerkers kennen ons assortiment tegels van buiten, en kunnen u precies vertellen hoe u de beoogde sfeer en uitstraling realiseert, of het nu om een badkamer, toilet of andere ruimte gaat.

Bezoek onze showroom