Het effect van marmerlook tegels mat

Wilt u een vloer met een marmeren uitstraling, maar liefst niet te glimmend? Kies dan voor marmerlook tegels mat. Deze hebben we in verschillende uitvoeringen, waaronder marmerlook tegels mat zwart en marmerlook tegels mat wit. Een matte tegel ziet er ten opzichte van een glimmende tegel veel neutraler uit. Het licht reflecteert er niet op, waardoor hij rustiger oogt, net als de ruimte waarin hij geplaatst wordt.

Marmer tegels mat zijn perfect voor mensen die enorm houden van de marmerlook, maar het zogeheten balzaal-effect willen vermijden. Hele glimmende tegels doen de ruimte weliswaar wat groter lijken, maar ze ogen wel heel druk en minder knus. Twijfelt u tussen marmerlook tegels mat of (semi)- glimmend? Wij adviseren u graag!

Bekijk onze collectie
Matte marmerlook tegels
Marmerlook tegels mat
Actie
22,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
34,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
  Direct uit voorraad leverbaar
49,95per m²

Ons aanbod marmer tegels mat

Bij Tegels en Laminaat vindt u een zeer ruim aanbod marmer tegels mat. Indien u voor een neutrale en strakke uitstraling wilt gaan adviseren we u marmerlook tegels mat zwart of wit. De zwarte variant doet de ruimte wat knusser lijken, en is perfect voor zeer grote ruimtes met veel licht, terwijl marmerlook tegels mat wit een ruimte juist groter doen lijken.

Natuurlijk hebben we ook veel varianten daar tussenin, zoals grijs in vele toonaarden, en zowel vloer- als wandtegels. Wat voor tegels u ook zoekt, bij ons slaagt u zeker. Zo verkopen we de marmer tegels in mat en glimmend, maar ook in ontzettend veel verschillende patronen. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken, of duik vast in het enorme aanbod op onze website.

Bezoek onze showroom