Keramische Marmerlook Tegels

Onze Keramische Marmerlook Favorieten.

20% Korting
49,95 per m²
Actie
27,95 per m²
Actie
Actie
69,95 per m²

Bezoek onze showroom.

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 

✔  Prachtige collecties laminaat en PVC

✔  Persoonlijke aanpak en de beste service

✔  Uitsluitend 1e keus en A-kwaliteit producten

✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie

Keramische Marmeren Tegels.

Keramische Marmerlook Tegels
Keramische Marmerlook Tegels Kopen
Goedkope Keramische Marmerlook Tegels
Keramische Marmeren Tegels

Keramische tegels met marmerlook

Het zal u niet ontgaan zijn dat marmeren oppervlakken al jaren ontzettend trendy zijn. Het feit dat marmer in de natuur ontstaat maakt het een materiaal met veel verschillende gezichten. Onze collectie keramische tegels met marmerlook bootst marmer heel mooi na, waardoor u bijna niet ziet dat het een tegel met een print betreft. Het grote voordeel van deze keramische marmerlook tegels is dat ze vele malen goedkoper zijn dan tegels van echt marmer. Dit materiaal is namelijk niet alleen ontzettend mooi, maar ook heel erg kostbaar.

Als u toch graag dit materiaal als de basis voor uw inrichting wilt gebruiken dan zijn keramische tegels met marmerlook een goed alternatief. Deze zijn een stuk betaalbaarder, en bovendien heeft u veel meer keuze op het gebied van vorm, kleur en motief.

Groot assortiment marmerlook tegels

In onze webshop en showroom (in Hoofddorp) vindt u een groot assortiment tegels met marmerlook voor diverse toepassingen. We hebben ze zowel voor vloeren als voor wanden, en kunnen u uitgebreid advies geven over het combineren van deze bijzondere tegels. Keramische tegels met een marmerlook zijn echte eyecatchers van zichzelf, en dus raden we doorgaans af om ze te combineren met drukke prints, zoals de Portugese tegels uit ons assortiment.

Over het algemeen zijn marmerlook tegels prachtig om vanuit de vloer door te trekken op de wanden, oftewel, om dezelfde tegel zowel als een vloer- als wandtegel te gebruiken. De ruimte wordt zo één geheel en ziet er superstrak uit. Door het natuurlijke patroon in de tegels creëert u reeds diepte, en daardoor is het niet perse nodig om twee verschillende tegels toe te passen. 

Volg ons op social media