Marmerlook tegels 100×100

Droomt u van marmeren vloertegels, maar wilt u dat deze er zo realistisch mogelijk uitzien? Kies dan voor onze marmerlook tegels 100×100. Deze zijn ontzettend groot, waardoor u vrijwel geen naden ziet op de vloer. Daardoor is de vloer haast niet van echt marmer te onderscheiden. Echt marmer wordt immers ook gelegd met zeer grote delen, waardoor u tevens weinig naden ziet. Marmer tegels 100×100 hebben we in diverse varianten, en zowel als wand- en vloertegels. Onze medewerkers kennen ons gehele assortiment marmerlook tegels van buiten, en weten precies hoe de tegels het beste gecombineerd kunnen worden.

Bekijk onze collectie
marmerlook tegels 100x100
100x100 marmerlook tegels

Marmer tegels 100×100

U zult niet de eerste zijn die het liefst zo min mogelijk naden in de vloer wilt. Met onze marmerlook tegels 100×100 garanderen we u een super strakke uitstraling, die de perfecte basis is voor een luxe interieur. Of u de ruimte nu zeer minimalistisch in wilt richten of houdt van een vleugje brocante, onze marmer tegels 100×100 passen bij vele woonstijlen.

Komt u gerust eens langs in onze showroom met afbeeldingen van de gewenste sfeer, en we adviseren u over de perfecte tegels. Onze marmer tegels 100×100 zijn uiteraard geschikt voor diverse ruimtes, dus zowel voor de woonkamer als de keuken, en tevens voor in de badkamer. Overigens staan ze het mooiste in grote ruimtes, en adviseren we voor kleine badkamers (en bijvoorbeeld het toilet) een wat kleinere marmerlook tegel. Voor het mooiste effect moet de tegel immers in balans zijn met de ruimte.

Bezoek onze showroom