Marmerlook tegels

Onze marmerlook favorieten

20% Korting
49,95 per m²
Actie
27,95 per m²
Actie
Actie
69,95 per m²

Bezoek onze showroom.

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 

✔  Prachtige collecties laminaat en PVC

✔  Persoonlijke aanpak en de beste service

✔  Uitsluitend 1e keus en A-kwaliteit producten

✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie

Marmer tegels

Marmerlook Tegels
Marmerlook Tegels Kopen
Tegels met marmerlook

Marmerlook tegels: Niet van echt te onderscheiden

Het is u vast niet ontgaan dat marmer al jaren een erg populair materiaal is in zowel chique keukens als badkamers. Het is super stijlvol en ziet er heel natuurlijk uit. Onze marmerlook tegels zijn het perfecte alternatief voor wie het budget niet heeft om echt marmer aan te schaffen. Dit materiaal is namelijk niet alleen erg mooi, maar ook heel kostbaar. Tegels met marmerlook kopen is in dat geval de ideale oplossing.

Marmer is een bijzonder en kostbaar natuurproduct. Het begint als kalksteen en wordt in de loop der tijd omgevormd naar marmer. Het is een harde steen, met een mooie lichtval en aparte aders. Marmer komt in zowel lichte als donkere kleuren voor. Het wordt vaak gebruikt in de beeldhouwkunst en vroeger ook veel in gebouwen. Tegels met marmerlook zijn er in verschillende kleuren en afwerkingen als mat en hoogglans.

Groot assortiment tegels

Wij hebben in onze webshop en showroom een ontzettend groot assortiment tegels, waarvan zeer veel tegels met marmerlook. Deze producten zijn er uiteraard in verschillende kleuren, kleurschakeringen en patronen. Gaat u voor een donkere variant met allemaal grijstinten, of heeft u liever een lichte tegel met wat sprekende kleuren erin verwerkt? Bij ons kunt u op uw gemakje alle marmerlook tegels met elkaar vergelijken, en zelfs naast effen tegels leggen indien u ze zo wilt combineren. Onze adviseurs helpen u graag met het uitzoeken van de juiste chique tegel. We hebben een groot gedeelte van onze producten op voorraad. Anders hanteren we een korte levertijd. 

De toepassing van tegels met marmerlook

Onze collectie tegels met marmerlook zijn zowel populair voor op de wand, als op de vloer. Uiteraard zit er wel verschil tussen de vloer- en wandtegels. Vloertegels met marmerlook zijn bijvoorbeeld wat minder glad, zodat u er niet over uitglijdt. Veel mensen kiezen voor marmerlook tegels op de vloer, en combineren dat met een neutrale tegel in wit of grijs op de wanden. U kunt echter ook voor één en dezelfde tegel kiezen die we zowel op de muren als de wanden bevestigen. Als dit een lichte kleur is dan kan dat erg goed en ziet dat er superstrak uit. In onze showroom bekijkt u alle opties, en kunt u op uw gemak rondkijken tot u de perfecte marmerlook tegel heeft gevonden. Wij hebben de keramische tegels die u zoekt.

Gewoon klasse

De kwaliteit in marmerlook tegels worden bepaald door de print van de aders en de glans. De echtheid en de structuur in de tegel zijn tegenwoordig niet van echt marmer uit elkaar te houden. Ook makende tegelfabrikanten diverse printen zodat u niet elke keer dezelfde tegelprint terug kunt zien.

XXL Marmerlook Tegels

Grote tegels zijn momenteel de trend, ook marmerlook tegels zijn er in iedere afmeting zoals 60×60 cm, 100×100 cm, 120×120 cm of zelfs 120×240 cm.

De voordelen van marmerlook tegels

  • Niet van echt marmer te onderscheiden
  • Van de hoogste kwaliteit keramiek, in mat en glanzend
  • Duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en krasvast
  • Gemakkelijk te onderhouden en tijdloos
  • In allerlei formaten beschikbaar
  • Vaak geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis
  • Goed te combineren met vloerverwarming

Volg ons op social media