Tegels en laminaat kopen in Leiden

Bij Tegels & Laminaat in de omgeving van Leiden vind je een groot aanbod tegels en laminaat van hoge kwaliteit voor ongekend scherpe tarieven. We leveren aan particulieren, aannemers en projectontwikkelaars; op onze pagina met referentieprojecten vind je impressies van een aantal door ons afgeronde projecten. Door je tegels en laminaat bij Tegels & Laminaat aan te schaffen, profiteer je altijd van de volgende voordelen:

  • Groot en gevarieerd aanbod
  • Kwaliteitsproducten voor scherpe prijzen
  • Op zondag, donderdagavond en vrijdagavond geopend
  • Eerlijke en transparante prijzen

Meer weten?

Heb je een vraag over tegels of laminaat of wil je graag een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze showroom? Je kunt ons direct bereiken via 023 561 62 32 of door een e-mail te sturen naar info@tegelsenlaminaat.nl. Whatsappen kan ook! Stuur je bericht naar 06 41 65 47 13.

Ontdek ons gevarieerde aanbod tegels en laminaat

Van prachtige marmerlook tegels tot kleurrijke Portugese tegels: in het grote aanbod van Tegels & Laminaat vind je altijd een product dat volledig bij jouw smaak, wensen en budget past. Direct ons aanbod bekijken? Door op onderstaande links te klikken, ga je direct naar ons assortiment bestaande uit:

We leveren én leggen uw vloer

Heb je tegels of laminaat gekocht bij Tegels & Laminaat en zoek je een specialist om de vloer te laten leggen? We bieden onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise van onze ervaren tegelzetters. Ideaal als je zelf geen tijd hebt! Onze tegelzetters zijn gespecialiseerd in het leggen van tegels van een groot formaat.

Laat je inspireren!

Van een badkamervloer met prachtige marmerlook tegels tot een visgraat houtlook tegel in een kantoorpand: ontdek de mogelijkheden van tegels en laminaat door onze pagina met referentieprojecten te bekijken.

Tegels en laminaat voor de laagste prijs

Omdat we transparantie hoog in het vaandel hebben staan, bieden we je de mogelijkheid eenvoudig online een vrijblijvende offerte op te vragen. Zo kun je onze prijs snel vergelijken met die van een andere leverancier en weet je zeker dat je nooit te veel betaalt!

Showroom Tegels & Laminaat

Je vindt onze showroom op slechts 30 minuten rijden van het centrum van Leiden. Kom langs of maak een afspraak voor vrijblijvend deskundig advies over laminaat, PVC, tegels en parket. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan voor je klaar en denken graag met je mee.  

Adresgegevens Tegels & Laminaat

Tegels & Laminaat Hoofddorp
Noordmeerstraat 19
2131 AD Hoofddorp
Je kunt gratis voor de deur parkeren

Openingstijden Tegels & Laminaat

maandag

gesloten

dinsdag & woensdag

09:00 – 17:00 uur

donderdag

09:00 – 17:00 uur

vrijdag koopavond

09:00 – 21:00 uur

zaterdag

10:00 – 17:00 uur

zondag

10:00 – 17:00 uur

Contact opnemen met Tegels & Laminaat

Heb je een vraag over een van de producten in ons assortiment of wil je graag een showroombezoek inplannen? Neem contact met ons op via 023 561 62 32 of stuur een e-mail naar info@tegelsenlaminaat.nl. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!