Houtlook tegels in de woonkamer

Een houten vloer is ontzettend stijlvol, maar vereist wel veel onderhoud. Daarom kiezen steeds meer mensen voor houtlook tegels woonkamer. Deze zijn in veel gevallen niet van echt te onderscheiden, en hebben dezelfde, warme uitstraling. Bij Tegels en Laminaat vindt u een zeer ruim aanbod vloertegels woonkamer houtlook. We hebben ze met veel verschillende houtprints, en diverse tinten en met elke gewenste uitstraling. Of nu nu houdt van een modern interieur met veel lichte tinten of een meer traditionele stijl heeft en een donkere voer wilt, wij hebben voor elke woonstijl de perfecte variant.

Bekijk onze collectie
Houtlook Tegels Woonkamer
Woonkamer Houtlook Tegels Kopen

De voordelen van houtlook tegels in de woonkamer

Doordat u in dit geval kiest voor tegels in plaats van hout geniet u van de vele voordelen die tegels te bieden hebben. Allereerst zijn ze heel gemakkelijk schoon te maken. U gaat er gewoon met een bezem of stofzuiger overheen en kunt ze vervolgens dweilen. Op veel van onze vloertegels voor de woonkamer met houtlook zie je vlekken overigens niet zo goed. Deze hoeft u dus niet vaak schoon te maken.

Bezoek onze showroom

Tegels met houtlook: realistisch en kleurecht

De voordelen van vloertegels in de woonkamer met een houtlook is dat deze niet alleen heel realistisch ogen, maar ook zeer kleurecht zijn. Hout kan onder invloed van licht verkleuren en wordt vaak gelig. Met houtlook tegels is dat niet het geval. Deze zien er zelfs jaren later nog hetzelfde uit.

Kom gerust langs in onze showroom of bekijk onze webshop voor het volledige assortiment houtlook tegels voor in de woonkamer, keuken, badkamer of het toilet. Bij ons slaagt u zeker!

Bekijk onze projecten