Ruime keuze houtlook wandtegels

Wandtegels houtlook worden steeds populairder, en niet zonder reden. Hout is een materiaal met een hele warme, gezellige uitstraling, maar het is lastig toe te passen in vochtige ruimtes zoals de badkamer en de wc. Houtlook wandtegels zijn het perfecte alternatief, want ze zijn net als andere tegels vochtbestendig, gemakkelijk schoon te maken en vereisen geen onderhoud. Met wandtegels met een houtlook creëer je gemakkelijk een knusse badkamer of wc, met de voordelen van keramische houtlook tegels.

Bekijk onze collectie
Wandtegels Houtlook
Houtlook Wandtegels

Wandtegels met houtlook in de keuken

Naast de badkamer en de wc leent ook de keuken zich perfect voor wandtegels met houtlook. Deze zijn een stijlvolle en warme toevoeging aan zowel moderne als traditionele keukens. Houtlook wandtegels zijn er immers in veel verschillende uitvoeringen. Wij verkopen ze met zowel lichte als donkere houtprints, en met zowel een neutrale uitstraling als met veel nerven en noesten in de print. Wat uw smaak of stijl ook is, wij hebben voor elke woonstijl de perfecte houtlook wandtegels.

Bekijk onze projecten

Advies voor houtlook wandtegels

Vind u het zelf lastig om een keuze te maken uit ons grote assortiment houtlook wandtegels? In dat geval geven wij van Tegels en Laminaat u graag een passend advies. Aan de hand van de sfeer die u voor ogen heeft en de andere elementen in de ruimte (zoals de vloer, keukenkastjes, meubels, etc.) vertellen we u welke houtlook wandtegels het beste zouden passen. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan worden de tegels zo snel mogelijk geleverd en indien gewenst door onze eigen tegelzetters geplaatst.

Bezoek onze showroom