Houtlook Vloertegels

Onze favorieten

49,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
  Direct uit voorraad leverbaar
90,95per m²
79,95per m²
57,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 
✔  Prachtige collecties laminaat en PVC
✔  Persoonlijke aanpak en de beste service
✔  Uitsluitend eerste keus en A-kwaliteit producten
✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie

Maak een afspraak voor uw showroom bezoek

Vrijdag koopavond en elke zondag geopend

Enorme collectie direct uit voorraad leverbaar

Onze service wordt beoordeeld met 4,9 uit 5

Groot assortiment vloertegels houtlook

Houdt u van de uitstraling van een houten vloer, maar vindt u zoiets teveel onderhoud vereisen? Wij hebben het perfecte alternatief, namelijk vloertegels houtlook. Dit betreffen keramische vloertegels houtlook, oftewel met een print van houten planken. Veel van deze prints zijn haast niet van echt hout te onderscheiden, wat een heel mooi effect geeft. Bij ons vindt u deze houtlook vloertegels in ontzettend veel uitvoeringen, zodat er altijd een bij zit die past bij uw smaak en stijl.

De voordelen van houtlook vloertegels

Ten opzichte van een echte houten vloer hebben houtlook plavuizen ontzettend veel voordelen. Een houten vloer kan namelijk krimpen en uitzetten naargelang de temperatuur, vloertegels met een houtlook doen dit uiteraard niet. Daarnaast vereist echt hout redelijk wat onderhoud. Het moet om de zoveel tijd worden opgeschuurd en gelakt, en ook dat hoeft bij een tegelvloer houtlook niet. Deze is namelijk ontzettend duurzaam, en vereist absoluut geen onderhoud. U kunt hem gewoon schoonmaken wanneer dat nodig is, maar hoeft de vloer nooit te bewerken of onderhouden. Dit is een van de redenen dat steeds meer mensen kiezen voor keramische tegels met houtlook, want ze blijven ontzettend lang mooi.

Ons assortiment houtlook plavuizen

Bij het samenstellen van ons assortiment houtlook plavuizen hebben we rekening gehouden met de verschillende woonstijlen die er bestaan. Voor elke woonstijl en elke smaak hebben wij de juiste houtlook vloertegels in ons assortiment. We verkopen ze met prints van diverse soorten hout, in zowel lichte als donkere kleuren, en zelfs in verschillende vormen. De hexagon vloertegels met houtlook bijvoorbeeld. Deze zeshoekige tegel is weer eens wat anders dan standaard langwerpige vloertegels met houtlook. U creëert daarmee heel gemakkelijk een uniek effect, maar kunt natuurlijk ook voor een meer neutrale look gaan met de langwerpige vloertegels met houtlook.

Houtlook vloertegels kopen

Visgraat vloertegels met houtlook

De laatste jaren zien we steeds vaker houten visgraat vloeren. Het fijne aan de langwerpige vloertegels met houtlook is dat deze ook in een visgraatpatroon te leggen zijn. Dit oogt net wat origineler dan een standaard legpatroon, en past bij interieurs in veel verschillende stijlen. Door het brede assortiment aan kleuren en prints die we in de categorie keramische vloertegels met houtlook hebben, zit er altijd iets tussen dat past bij uw smaak en woonstijl. Vindt u het lastig een keuze te maken? We geven u graag advies aan de hand van de beoogde sfeer en eventueel afbeeldingen van interieurs die u mooi vindt.

Een super realistische tegelvloer met houtlook

Veel mensen twijfelen over een tegelvloer met houtlook omdat ze bang zijn dat het er nep uit ziet. Dit is echter niet het geval. We hebben een groot assortiment houtlook vloertegels met een super realistische print. Deze zijn bijna niet van echt te onderscheiden, en bieden veel voordelen ten opzichte van echte houten vloeren. In onze winkel vertellen we u er graag alles over. Kom gerust eens langs bij Tegels en Laminaat om u te oriënteren op ons ruime aanbod vloertegels met houtlook, want het zal u verrassen hoe realistisch ze zijn.