Houtlook tegels voor de keuken

In keukens is het belangrijk om een vloer te leggen die gemakkelijk schoon te maken en het liefst vochtbestendig is. Om toch een gezellige sfeer te creëren kiezen steeds meer mensen voor houtlook tegels keuken. Deze hebben de uitstraling van een echte houten vloer (of laminaat/PVC) maar dan met de voordelen van een tegelvloer. Een keramisch parket keuken kunt u gemakkelijk laten doorlopen naar de hal en de woonkamer, waardoor er één geheel ontstaat.

Bekijk onze collectie
Houtlook tegels keuken
Keramisch parket keuken

Ons aanbod houtlook tegels

Houtlook tegels in de keuken ogen heel knus, en zijn bij ons verkrijgbaar met allemaal verschillende houtprints. Van donker notenhout tot licht eiken, en zowel met een neutrale uitstraling als met een houtprint met veel nerven en noesten. Door ons ruimte assortiment hebben we de perfecte variant voor iedere smaak en woonstijl. Kom gerust eens langs in onze showroom of bekijk de webshop voor het gehele assortiment.

Bezoek onze showroom

Keramisch parket in de keuken en woonkamer

Doordat u ons keramisch parket in de keuken, woonkamer en andere ruimtes kunt leggen kunt u de vloer overal laten doorlopen. Zo lopen de ruimtes mooi in elkaar over en lijken ze groter. Houtlook tegels zijn zelfs geschikt voor in de badkamer en op het toilet. Het is het perfecte alternatief voor een houten vloer, die uiteraard voor vochtige ruimtes totaal ongeschikt is. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol keramisch parket voor de keuken, woonkamer of de badkamer, bij ons vindt u een groot aanbod en slaagt u zeker!

Bekijk onze projecten