Home » Tegels » Houtlook tegels » Houtlook tegels badkamer

Houtlook tegels badkamer

Hout is een materiaal dat erg warm oogt, maar het is vrijwel onmogelijk dit toe te passen in de badkamer omdat het slecht tegen vocht kan. Houtlook tegels badkamer of op het toilet zijn het perfecte alternatief. Deze tegels zijn vochtbestendig, en bovendien gemakkelijk schoon te maken.

Met tegels houtlook badkamer creëert u gemakkelijk een knusse sfeer, maar dan met de voordelen van een tegelvloer. Wilt u ook een badkamer met houtlook tegels? Kies dan voor een van onze tegels met een houtprint, we hebben ze in veel verschillende varianten!

Bekijk onze collectie Onze showroom
57,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
54,95105,50per m²
39,95per m²
Actie
64,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
53,50per m²
66,95per m²
76,50per m²
90,95per m²
69,95per m²
67,95per m²
90,95per m²
79,95per m²
Alle houtlook tegels
Houtlook Tegels Badkamer

Hoe voelen badkamertegels met houtlook?

Aan de voeten zullen badkamertegels houtlook hetzelfde voelen als andere tegels, maar ze zien er wel een stuk warmer uit. Een houtlook badkamer wordt steeds populairder, voornamelijk doordat de tegels soms bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Ze zijn verkrijgbaar met veel verschillende houtprints, in zowel donkere als lichte tinten. Voor ieder wat wils dus.

Bekijk onze projecten

Badkamertegels met houtlook

Het leuke aan houtlook tegels in de badkamer is dat u een houtprint kunt kiezen die lijkt op het laminaat of PVC dat u in de gang en de andere ruimtes heeft liggen. Zo lijkt het alsof deze doorloopt in de badkamer, wat een mooi effect geeft. Door ons ruime assortiment zit er altijd wel een houtprint bij die matcht met de vloer die u heeft liggen.

Uiteraard geven we u daarbij graag advies, want al onze medewerkers kennen ons assortiment badkamertegels met houtlook van buiten. Bovendien kunnen we de tegels ook op de vloer (of wanden) komen bevestigen, en leveren we wat dat betreft een all-in service.

Neem contact met ons op
Houtlook Badkamertegels Kopen

Onze showroom in Hoofddorp

Dé plek voor eindeloze inspiratie, de mooiste producten en de beste adviezen. Bezoek onze showroom in Hoofddorp, waar onze adviseurs u bijstaan bij elke stap. Wij zijn tenslotte pas tevreden als u dat bent.

Wat kunt u verwachten?

Wat maakt ons, ons?

Beoordeeld met 5 uit 5

Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak en blijven van begin tot eind betrokken bij uw project. Daarna rest ons alleen u veel plezier te wensen.

Klantbelevingen

Vrijblijvende offertes

Bij Tegels & Laminaat kunt u altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies van onze adviseurs. Laat u ontzorgen van al uw vragen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Ruime openingstijden

Wij hanteren ruime openingstijden in onze showroom. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op zondag. Vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00.

Openingstijden