Houtlook tegels badkamer

Hout is een materiaal dat erg warm oogt, maar het is vrijwel onmogelijk dit toe te passen in de badkamer omdat het slecht tegen vocht kan. Houtlook tegels badkamer of op het toilet zijn het perfecte alternatief. Deze zijn vochtbestendig, en bovendien gemakkelijk schoon te maken. Met tegels houtlook badkamer creëert u gemakkelijk een knusse sfeer, maar dan met de voordelen van een tegelvloer. Wilt u ook een houtlook badkamer? Kies dan voor een van onze tegels met een houtprint, we hebben ze in veel verschillende varianten!

Bekijk onze collectie
Houtlook Tegels Badkamer
Houtlook Badkamertegels Kopen

Hoe voelen badkamertegels met houtlook?

Aan de voeten zullen badkamertegels houtlook hetzelfde voelen als andere tegels, maar ze zien er wel een stuk warmer uit. Een houtlook badkamer wordt steeds populairder, voornamelijk doordat de tegels soms bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Ze zijn verkrijgbaar met veel verschillende houtprints, in zowel donkere als lichte tinten. Voor ieder wat wils dus.

Bezoek onze showroom

Badkamertegels met houtlook

Het leuke aan houtlook tegels in de badkamer is dat u een houtprint kunt kiezen die lijkt op het laminaat of PVC dat u in de gang en de andere ruimtes heeft liggen. Zo lijkt het alsof deze doorloopt in de badkamer, wat een mooi effect geeft. Door ons ruime assortiment zit er altijd wel een houtprint bij die matcht met de vloer die u heeft liggen. Uiteraard geven we u daarbij graag advies, want al onze medewerkers kennen ons assortiment badkamertegels met houtlook van buiten. Bovendien kunnen we de tegels ook op de vloer (of wanden) komen bevestigen, en leveren we wat dat betreft een all-in service.

Bekijk onze projecten