Houtlook tegels

Onze hout look favorieten

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 
✔  Prachtige collecties laminaat en PVC
✔  Persoonlijke aanpak en de beste service
✔  Uitsluitend eerste keus en A-kwaliteit producten
✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

Enorme collectie direct uit voorraad leverbaar

Ruime openingstijden en elke zondag open

Onze service wordt beoordeeld met 4,9 uit 5

Houtlook tegels met super realistische print

In onze showroom vindt u super veel houtlook tegels met een super realistische print. Wij bewijzen hiermee dat u zelfs met een tegel een mooie houtlook kunt nabootsen. Dit soort tegels worden namelijk in de regel niet alleen voorzien van een print, maar ook van een structuur. Tegels met houtlook lijken daardoor net echt, en enkel als uw op blote voeten loopt merkt u dat het geen hout is.

Een keramische houten vloer in de badkamer

Zeker in ruimtes waar het snel vochtig is of waar water op de vloer terecht komt kan u geen houten vloer leggen. Hout zet uit wanneer het nat wordt, en ziet er na enkele maanden al niet meer uit. Heel erg jammer, want een houten vloer oogt juist erg knus en gezellig. Daarom kiezen steeds meer mensen voor houtlook tegels in de badkamer. Een tegelvloer houtlook lijkt op hout, maar is toch gemaakt van keramiek. Daardoor is deze tegel volledig bestand tegen vocht en dus perfect voor in de badkamer. Maar we hebben ook vele andere opties, kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze marmerlook tegels.

Houtlook Tegels

Keramisch parket: prachtige houtlook vloertegels

Houtlook tegels hebben dezelfde warme uitstraling als een houten vloer, maar brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is er minder onderhoud nodig, is het slijt-, kras- en vuurvast en is het perfect te combineren met vloerverwarming. Ook kunnen deze tegels toegepast worden binnen een badkamer en/of toilet.

Keramische houtlook tegels bieden een oplossing voor u, als u de warme uitstraling van een houten vloer wenst maar niet de nadelen van een echte houten vloer. Door de warme en natuurlijke look van vloertegels woonkamer houtlook is het niet te onderscheiden van een houten parketvloer. Met de huidige verregaande techniek is het mogelijk om reliëf en knoestjes aan te brengen op de tegels. Het grote voordeel van houtlook is, is dat ze zeer slijtvast zijn en minder snel beschadigd raken dan een echte houten parketvloer of laminaat. Ook kan een houtlook tegelvloer in combinatie met vloerverwarming. 

Maak uw ruimte af met houtlook wandtegels

Het mooie aan keramische tegels is dat het niet hoeft te stoppen bij een houtlook tegelvloer. Houtlook wandtegels zijn namelijk ook gewoon te installeren op de wanden. Wandtegels houtlook zijn erg populair in badkamers, maar ook geschikt als keuken achterwand tegels. Zo kunt u een unieke wand creëren met de look en feel van hout. Het mooie aan keramische wandtegels houtlook is dat ze makkelijk in onderhoud zijn en lang mee gaan. U kunt zo een natuurlijk gevoel brengen met houtlook badkamer tegels

Groot assortiment tegels met houtlook

Of u nu op zoek bent naar tegels met houtlook in een donkere of lichte kleur, met een brede of smalle plank of met bijzondere accenten zoals noesten, bij ons vindt u ze! Al onze keramische tegels zijn geschikt voor in badkamers, keukens, toiletten en washokken. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en vele malen duurzamer dan een echte houten vloer. U kunt deze tegels zelfs buiten op het terras laten leggen om het effect van vlonderplanken na te bootsen. Ook dit ziet er super realistisch uit, maar is veel gebruiksvriendelijker dan echt hout. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in alle formaten. Tegels met houtlook zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen al 20 x 120 cm, 30 x 120 cm en 15 x 90 cm. Keramisch parket is tevens perfect te combineren met vloerverwarming. Houtlook tegels kopen doet u bij Tegels en Laminaat.

Het kraakt niet, zet niet uit en krimpt niet. Tevens hebben keramische houtlook vloertegels geen onderhoud nodig zoals parket. Met de techniek van duurzame keramiek behoort het jaarlijks behandelen en opschuren en oliën tot het verleden.  Zo zijn houtlook vloertegels een fantastische keuze voor iedere ruimte. 

Op onze website vindt u veel meer informatie over vloertegels houtlook en de toepassingen. Kijk op onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden op uw vragen over keramische houtlook tegels. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u gerust contact met ons opnemen Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar onze adviseurs u graag voorzien van vakkundig en persoonlijk advies. U kunt hier ons assortiment houtlook in het echt bekijken. Ook kunnen de mogelijkheden van keramisch parket inclusief leggen besproken worden. 

Volg ons op social media

Tegels met houtlook