Resultaat 1–36 van de 75 resultaten wordt getoond

Houtlook tegels

Bekijk hier onze grootse collectie keramische tegels met houtlook. Ga voor een natuurlijke uitstraling en geniet van elk voordeel van keramische tegels. Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze volledige assortiment houtlook tegels te bekijken.

57,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
All-In Deals
54,95105,50per m²
39,95per m²
Actie
64,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
53,50per m²
66,95per m²
76,50per m²
90,95per m²
69,95per m²
67,95per m²
90,95per m²
79,95per m²
87,95per m²
Actie
59,95per m²
69,95per m²
69,95per m²
47,95per m²
49,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
47,95per m²
53,50per m²
79,95per m²
87,95per m²
79,95per m²
Actie
64,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
47,95per m²
64,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
69,95per m²
79,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
74,95per m²
79,95per m²
79,95per m²
69,95per m²

Tegels houtlook met super realistische print

In onze showroom vindt u super veel houtlook tegels met een super realistische print. Wij bewijzen hiermee dat u zelfs met een tegel een mooie houtlook kunt nabootsen. Dit soort tegels worden namelijk niet alleen voorzien van een print, maar ook van een structuur. Tegels met houtlook lijken daardoor net echt en zijn met het blote ook niet te onderscheiden.

Een keramische houten vloer in de badkamer

In vochtige ruimtes of waar water op de vloer terecht komt kan u geen houten vloer leggen. Hout zet uit wanneer het nat wordt, en ziet er na enkele maanden al niet meer uit. Heel erg jammer, want een houten vloer oogt juist erg knus en gezellig. Daarom kiezen steeds meer mensen voor houtlook tegels in de badkamer.

Een tegelvloer houtlook lijkt op hout, maar is toch gemaakt van keramiek. Daardoor is deze tegel volledig bestand tegen vocht en dus perfect voor in de badkamer. Met plavuizen met houtlook brengt u zo makkelijk de mooie natuurlijke elementen in uw badkamer. Naast keramische vloertegels met houtlook hebben we ook vele andere opties als marmerlook tegels.

Prachtige vloertegels houtlook in verschillende kleuren

Houtlook tegels hebben dezelfde warme uitstraling als een houten vloer maar met extra voordelen. Zo is er minder onderhoud nodig, is het slijt- en vuurvast en te combineren met vloerverwarming. Ook kunnen deze tegels toegepast worden binnen een badkamer en/of toilet. Door het gemak in onderhoud zijn houtlook tegels in de woonkamer ook een uitstekende keus.

Door de natuurlijke look van vloertegels woonkamer houtlook is het niet te onderscheiden van een parketvloer. Met de huidige verregaande techniek is het mogelijk om reliëf aan te brengen op de tegels. Hout tegels hoeven in tegenstelling tot een parketvloer niet periodiek behandeld te worden. Het is genoeg om een stenen vloer met houtlook te stofzuigen en dweilen.

Maak uw ruimte af met keramisch houtlook wandtegels

Het mooie aan keramische tegels is dat het niet hoeft te stoppen bij een houtlook tegelvloer. Houtlook wandtegels zijn namelijk ook gewoon te installeren op de wanden. Ga voor een speels effect, want een houtlook wand zorgt ervoor. Wandtegels houtlook zijn erg populair in badkamers, maar ook geschikt als keuken achterwand tegels.

Zo kunt u een unieke wand creëren met de look en feel van hout. Het mooie aan keramische wandtegels houtlook is dat ze makkelijk in onderhoud zijn en lang mee gaan. U kunt zo een natuurlijk gevoel brengen met houtlook badkamer tegels. Maak uw keuken af met houtlook tegels eiken voor een natuurlijke wand.

Houtlook Tegels

Groot assortiment keramische tegels met houtlook

Al onze keramische tegels zijn geschikt voor in badkamers, keukens, toiletten en washokken. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en vele malen duurzamer dan een echte houten vloer. U kunt deze tegels zelfs buiten op het terras laten leggen om vlonderplanken na te bootsen. Een houten tegelvloer is een duurzame optie voor uw woning, net als een pvc vloer.

Ook dit ziet er super realistisch uit, maar is het veel makkelijker in gebruik dan echt hout. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in alle formaten. Keramisch parket is tevens perfect te geschikt voor vloerverwarming. Houtlook tegels kopen doet u bij Tegels en Laminaat en verkrijgbaar in verschillende houtsoorten.

Plavuizen houtlook zijn een uitstekende keus

Houtlook plavuizen kraken niet, zetten niet uit en krimpen niet. Tevens hebben houtlook keramische tegels geen onderhoud nodig zoals parket. Met de techniek van duurzame keramiek behoort het jaarlijks behandelen en opschuren en oliën tot het verleden. Daarom is een plavuizen vloer met houtlook een fantastische keuze voor iedere ruimte. 

Op onze website vindt u veel meer informatie over vloertegels houtlook en de toepassingen. Kijk op onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden op uw vragen over keramische houtlook tegels. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij hebben houtlook vloertegels in alle beschikbare kleuren en formaten.

Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar we u graag voorzien van vakkundig advies. U kunt hier onze houtlook tegels in het echt bekijken. Hier bieden we tegels in kleuren zoals bruin en houtlook tegels licht eiken en whitewash. Ook kunnen de mogelijkheden van keramisch parket inclusief leggen en in combinatie met vloerverwarming besproken worden. 

Tegels met houtlook