Houtlook tegels

Onze houtlook favorieten

Bezoek onze showroom.

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 

✔  Prachtige collecties laminaat en PVC

✔  Persoonlijke aanpak en de beste service

✔  Uitsluitend 1e keus en A-kwaliteit producten

✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie

Houtlook tegels

Houtlook Tegels
Houtlook Tegels Kopen
Keramisch Parket
Tegels met houtlook

Houtlook tegels met super realistische print

In onze laminaat showroom vindt u super veel houtlook tegels met een super realistische print. Wij bewijzen hiermee dat u zelfs met een tegel een mooie houtlook kunt nabootsen. Dit soort tegels worden namelijk in de regel niet alleen voorzien van een print, maar ook van een structuur. Tegels met houtlook lijken daardoor net echt, en enkel als uw op blote voeten loopt merkt u dat het geen hout is.

Een keramische houten vloer in de badkamer

Zeker in ruimtes waar het snel vochtig is of waar water op de vloer terecht komt kan u geen houten vloer leggen. Hout zet uit wanneer het nat wordt, en ziet er na enkele maanden al niet meer uit. Heel erg jammer, want een houten vloer oogt juist erg knus en gezellig. Daarom kiezen steeds meer mensen voor houtlook tegels in de badkamer. Een tegelvloer houtlook lijkt op hout, maar is toch gemaakt van keramiek. Daardoor zijn houtlook tegels volledig bestand tegen vocht en dus perfect voor in de badkamer. Maar we hebben ook vele andere opties, kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze marmerlook tegels.

Keramisch parket

Houtlook tegels hebben dezelfde warme uitstraling als een houten vloer, maar brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is er minder onderhoud nodig, is het slijt-, kras- en vuurvast en is het perfect te combineren met vloerverwarming. Ook kunnen deze tegels toegepast worden binnen een badkamer en/of toilet.

Keramische houtlook tegels bieden een oplossing voor u, als u de warme uitstraling van een houten vloer wenst maar niet de nadelen van een echte houten vloer. Door de warme en natuurlijke look van vloertegels woonkamer houtlook is het niet te onderscheiden van een houten parketvloer. Met de huidige verregaande techniek is het mogelijk om reliëf en knoestjes aan te brengen op de tegels. Het grote voordeel van houtlook tegels is, is dat ze zeer slijtvast zijn en minder snel beschadigd raken dan een echte houten parketvloer of laminaat.

Groot assortiment tegels met houtlook

Of u nu op zoek bent naar tegels met houtlook in een donkere of lichte kleur, met een brede of smalle plank of met bijzondere accenten zoals noesten, bij ons vindt u ze! Al onze houtlook tegels zijn geschikt voor in badkamers, keukens, toiletten en washokken. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en vele malen duurzamer dan een echte houten vloer. U kunt deze tegels zelfs buiten op het terras laten leggen om het effect van vlonderplanken na te bootsen. Ook dit ziet er super realistisch uit, maar is veel gebruiksvriendelijker dan echt hout. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in alle formaten. Tegels met houtlook zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen al 20 x 120 cm, 30 x 120 cm en 15 x 90 cm. Keramisch parket is tevens perfect te combineren met vloerverwarming. Houtlook tegels kopen doet u bij Tegels en Laminaat.

Het kraakt niet, zet niet uit en krimpt niet. Tevens hebben keramische houtlook vloertegels geen onderhoud nodig zoals parket. Met de techniek van duurzame keramiek behoort het jaarlijks behandelen en opschuren en oliën tot het verleden.  Zo zijn houtlook vloertegels een fantastische keuze voor iedere ruimte. 

Op onze website vindt u veel meer informatie over vloertegels houtlook en de toepassingen. Kijk op onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden op uw vragen over keramische houtlook tegels. Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar onze adviseurs u graag voorzien van vakkundig en persoonlijk advies. U kunt hier ons assortiment houtlook tegels bekijken. Ook kunnen de mogelijkheden van keramisch parket inclusief leggen besproken worden. 

Volg ons op social media