HOUTLOOK TEGELS | KERAMISCH PARKET

ONZE HOUTLOOK FAVORIETEN.

HOUTLOOK TEGELS.

Keramisch Parket Badkamer Cotto Deste
Keramisch Parket Badkamer Cotto Deste
Houtlook Tegels in de Keuken
Houtlook Tegels in de Woonkamer
Woonkamer met keramische visgraat tegels 15x90

HOUT=GOUD.

Houtlook tegels hebben dezelfde warme uitstraling als een houten vloer, maar brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is er minder onderhoud nodig, is het slijt-, kras- en vuurvast en is het perfect te combineren met vloerverwarming. Ook kunnen deze tegels toegepast worden binnen een badkamer en/of toilet.

Keramische houtlook tegels bieden een oplossing voor u, als u de warme uitstraling van een houten vloer wenst maar niet de nadelen van een echte houten vloer. Door de warme en natuurlijke look van deze tegels is het niet te onderscheiden van een houten parketvloer. Met de huidige verregaande techniek is het mogelijk om reliëf en knoestjes aan te brengen op de tegels. Het grote voordeel van keramische houtlook tegels is, is dat ze zeer slijtvast zijn en minder snel beschadigd raken dan een echte houten parketvloer of laminaat.

Het kraakt niet, zet niet uit en krimpt niet. Tevens hebben keramische houtlook vloertegels geen onderhoud nodig zoals parket. Met de techniek van duurzame keramiek behoort het jaarlijks behandelen en opschuren en oliën tot het verleden.

Op onze website vindt u veel meer informatie over houtlooktegels en de toepassingen. Kijk op onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden op uw vragen over keramische houtlook tegels.

Volg ons op social media