Hongaarse punt tegels

Onze favorieten

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 
✔  Prachtige collecties laminaat en PVC
✔  Persoonlijke aanpak en de beste service
✔  Uitsluitend eerste keus en A-kwaliteit producten
✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

Enorme collectie direct uit voorraad leverbaar

Ruime openingstijden en elke zondag open

Onze service wordt beoordeeld met 4,9 uit 5

Chevron tegels

Keramisch parket met Hongaarse punt

Visgraat houtlook tegels zijn al jaren een enorm populaire tegelafwerking. De afgelopen periode zijn Hongaarse punt tegels in opkomst. Deze tegels worden ook wel chevron tegels genoemd en zijn te herkennen aan de haaks afgesneden uiteindes.

Waar visgraat keramisch parket rechthoekige tegels zijn die als een puzzel in elkaar vallen, worden de punten van chevron tegels haaks aan elkaar geplaatst. Dit zorgt voor een uniek en dynamisch effect. Het is daarom heel belangrijk dat Hongaarse punt tegelvloeren worden geplaatst door vakkundige tegelzetters. Wanneer de punten van de tegels niet perfect haaks op elkaar worden geplaatst, zullen de fouten gelijk zichtbaar worden.

Een chevron tegelvloer creëert een strak uiterlijk met rechte lijnen en een uniek geometrisch patroon. De tegels maak een herhaaldelijke V-patroon, waar elke V identiek en een mooie zigzagpatroon ontstaat. De ruimte zal ruimer en groter ogen en wordt de vloer een ware eyecatcher.

Bij Tegels en Laminaat kunt u terecht om Hongaarse punt tegels kopen. Wij hebben chevron houtlook tegels in alle denkbare formaten, kleuren en afwerkingen. Onze adviseurs in onze Hongaarse punt showroom staan klaar om u bij te staan in elke stap het proces.

Volg ons op social media

Hongaarse punt tegels kopen
Chevron tegels