Toont alle 5 resultaten

Hongaarse punt tegels

Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze volledige collectie Hongaarse punt tegels te bekijken


Chevron tegels

Chevron tegels, ook wel bekend als chevron keramisch parket of chevron houtlook tegels, zijn de nieuwste trend op het gebied van vloertegels. Deze tegels hebben een uniek patroon van ingelegde pijlvormige planken die een visueel aantrekkelijke uitstraling creëren en een gevoel van beweging in een ruimte brengen.

Chevron tegels zijn gemaakt van duurzaam keramisch materiaal en zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen, kleuren en texturen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen en interieurstijlen. Deze kenmerken en voordelen van chevron tegels maken ze een geweldige optie zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Keramisch parket met Hongaarse punt

Visgraat houtlook tegels zijn al jaren een enorm populaire tegelafwerking. De afgelopen periode zijn Hongaarse punt tegels in opkomst. Deze tegels worden ook wel chevron tegels genoemd en zijn te herkennen aan de haaks afgesneden uiteindes.

Waar visgraat keramisch parket rechthoekige tegels zijn die als een puzzel in elkaar vallen, worden de punten van chevron tegels haaks aan elkaar geplaatst. Dit zorgt voor een uniek en dynamisch effect. Het is daarom heel belangrijk dat Hongaarse punt tegelvloeren worden geplaatst door vakkundige tegelzetters. Wanneer de punten van de tegels niet perfect haaks op elkaar worden geplaatst, zullen de fouten gelijk zichtbaar worden.

Een chevron tegelvloer creëert een strak uiterlijk met rechte lijnen en een uniek geometrisch patroon. De tegels maak een herhaaldelijke V-patroon, waar elke V identiek en een mooie zigzagpatroon ontstaat. De ruimte zal ruimer en groter ogen en wordt de vloer een ware eyecatcher.

Bij Tegels en Laminaat kunt u terecht om Hongaarse punt tegels kopen. Wij hebben chevron houtlook tegels in alle denkbare formaten, kleuren en afwerkingen. Onze adviseurs in onze Hongaarse punt showroom staan klaar om u bij te staan in elke stap het proces.

Hongaarse punt tegels kopen
Chevron tegels