Hexagon tegels keuken

Bent u op zoek naar een bijzondere tegel voor in de keuken? Hexagon tegels keuken geven net dat beetje extra voor een unieke uitstraling. Deze zeshoekige tegels, ook wel honingraat tegels genoemd, zien er prachtig uit als wandtegel. Versier uw keuken wand met de hexagon tegels voor een speels effect. Door de verschillende uitvoeringen is het zelfs mogelijk meerdere kleuren met elkaar te combineren om een leuk patroon of motief te maken. Kies bijvoorbeeld voor een witte keuken muur met de hexagon tegels, waarbij u vier tegels in een andere kleur legt voor een fleurig bloemenpatroon. Of kies voor horizontale lijnen in een andere tint, waardoor de keuken ruimtelijker oogt.

Bekijk onze collectie
Keuken hexagon tegels
Hexagon tegels keuken

Veelzijdige tegel voor in de keuken

Met deze veelzijdige tegel kunt u alle kanten op. Veel mensen kiezen voor een strakke witte hexagon tegel als wandtegel, die de keuken een frisse uitstraling geeft. Er zijn echter ook voldoende kleuren te verkrijgen een luxe gevoel uitstralen, zoals een marmerlook tegel of een glanzende zilveren hexagon tegel. Of houdt u wel van een leuk printje? Kies dan voor Portugese tegels met een leuk motief. Dit creëert een levendig effect waar u gegarandeerd vrolijk van wordt!

Bezoek onze showroom

Gemakkelijk te combineren hexagon tegels keuken

De hexagon tegels keuken zijn door de aparte vorm een echte blikvanger in uw keuken. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om deze tegel voor zowel de vloeren als wanden te gebruiken. U kunt de tegels echter ook op een subtiele manier terug laten komen, bijvoorbeeld door een enkele keukenwand of alleen de vloertegels in hexagon tegels te laten leggen. Dit creëert een mooi evenwicht, waardoor deze tegels zo goed mogelijk tot hun recht komen.

Bekijk onze projecten