Hexagon tegels badkamer

Bent u op zoek naar een moderne en speelse tegel voor in de badkamer? Dan zijn de hexagon tegels badkamer een uitstekende keuze. Door de unieke vormgeving vallen deze tegels erg op in de badkamer. Veel mensen kiezen er dan ook voor een gedeelte van een badkamer wand of toilet te accentueren met deze tegel. De overige muren kunnen dan een rustige tegel krijgen, zoals een natuursteenlook of betonlook tegel. De hexagon tegels badkamer bieden veel mogelijkheden, omdat verschillende kleuren en patronen met elkaar gecombineerd kunnen worden voor een unieke badkamer. Zo laat u uw eigen creatieve dromen in vervulling gaan met deze veelzijdige tegel.

Bekijk onze collectie
Hexagon tegels badkamer
Badkamer hexagon tegels

Hexagon tegels badkamer voor iedere smaak

De hexagon tegels badkamer, ook wel honingraat tegel genoemd, is te verkrijgen in allerlei kleuren en patronen. Voor een ruimtelijk en fris gevoel kiest u voor een lichte kleur, zoals wit of marmerlook. Wanneer een luxe en stijlvolle look volledig in uw straatje past, zijn zwarte hexagon tegels de juiste keuze voor uw badkamer. Dit in combinatie met witte badkamermeubels en een gouden badkamerkraan, zorgt voor een eigentijdse badkamer die u zo in een tijdschrift tegen kunt komen.

Bezoek onze showroom

Geschikt voor zowel wand als vloer

De hexagon tegels badkamer zijn geschikt voor zowel de vloer als op de wand. Voor een speels effect kiest u een decortegel met een leuk patroon als vloertegel. Als wandtegel kiest u dan voor een grote tegel met rustige kleuren, zodat het niet te druk oogt. Wanneer u een ruimtelijk effect wilt creëren, gaat u voor een grote hexagon tegel. Maar ook de kleine hexagon tegel zorgt voor een vrolijk effect in uw badkamer.

Bekijk onze projecten