Toont alle 11 resultaten

Schubben tegels

Bekijk hier onze collectie visschub tegels in verschillende kleuren en afwerkingen.


Prachtige collectie schubbel tegels

Wij hebben een enorme collectie aan verschillende schubben tegels in verschillende formaten, kleuren en afwerkingen. Op onze website hebben we slechts een kleine gedeelte van onze visschub tegels. Bezoek onze showroom in Hoofddorp om onze volledige collectie te bekijken.

U kunt ook een mooie accentwand in uw badkamer maken met onze mermaid tegels. Deze tegels staan ook wel bekend al waaiervormige tegels. Wij hebben ze als metro tegels met facetranden en golvende oppervlakken al handvorm tegel zelliges.

Mermaid tegels in de keuken

Deze wandtegels worden steeds populairder en populairder. Waar de trend eerst lag bij hexagon tegels en Portugese tegels, zien we schubben tegels steeds vaker terug op wanden. U kunt bijvoorbeeld gaan voor schubben tegels keuken om een unieke splashback te creëren. 

Met visschub tegels keuken weet u zeker dat u karakter toevoegt aan uw keukenwand. Deze tegels komen in verschillende kleuren. U kunt bijvoorbeeld gaan voor visschub tegels wit voor wat rust. Of voeg juist kleur toe aan uw keuken met visschub tegels groen.

Visschub tegels kopen doet u bij Tegels en Laminaat

Heeft u al een specifiek product op het oog? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs gaan graag voor u aan de slag om de vis tegels te vinden. We nodigen u van harte uit in onze tegels showroom in Hoofddorp. Hier kunt u onze schubben zelliges in het echt bekijken. Wij stellen graag een vrijblijvende en scherpe offerte voor u op.