Extra gezelligheid met decortegels badkamer

Kan uw badkamer wel wat extra gezelligheid gebruiken? Met decortegels badkamer brengt u een unieke sfeer in de badkamerruimte. Het bijzondere aan decortegels is dat ze vaak voorzien zijn van een opvallend patroon en unieke vormen hebben. Zo hebben de vintage Portugese vloertegels een leuk motiefje wat afsteekt tegen neutrale wandtegels. Zo creëert u een extra dimensie in uw badkamer, wat niet snel zal vervelen. Of wat dacht u van marmerlook tegels in de badkamer? Krijg dat luxe gevoel elke keer wanneer u de douche in stapt. Met een uitgebreid aanbod aan decortegels is er voor iedere stijl wel een passende tegel te vinden. 

Bekijk onze collectie
Decortegels badkamer
Badkamer decortegels
19,55 per mat
25,34 per mat
84,95per m²
20,55 per mat
84,95per m²
74,95per m²

Decortegels badkamer voor creatieve inspiratie

Met decortegels badkamer wordt er een creatieve toon in de ruimte gezet. Of u nu van een opvallend patroon gaat, of voor stijlvolle effen hexagon tegels. Het is maar net wat uw smaak is. De tegels hebben ieder een unieke stijl, wat een eigen karakter geeft aan uw badkamer. Decortegels badkamer zijn prachtig wanneer ze een enkele muur bedekken met opvallende tegels, maar zijn ook prima geschikt om de muur en vloer mee te betegelen. U kunt zelfs verschillende kleuren tegels met elkaar combineren om bijzondere patronen te creëren.

Bezoek onze showroom

Decortegels badkamer van hoogwaardig materiaal

Onze decortegels badkamer zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal keramiek. Door de toplaag zijn onze tegels krasbestendig en eenvoudig schoon te maken. Dit maakt de decortegels perfect om in de badkamer te gebruiken. Onze keramische vloer- en wandtegels zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook zeer duurzaam zodat u er zo lang mogelijk plezier van heeft.

Bekijk onze projecten