Betonlook tegels in de woonkamer

Een strakke, maar neutrale basis creëer je gemakkelijk met betonlook tegels in de woonkamer. In onze winkel en webshop vindt u een groot assortiment betonlook vloertegels voor de woonkamer, en we adviseren u graag over de juiste tint. Deze tegels zijn er namelijk in veel verschillende tinten grijs; van warm lichtgrijs tot opvallend antraciet. De tint van de vloer is erg bepalend voor de uitstraling van de ruimte, wat de reden is dat we veel verschillende betonlook tegels voor de woonkamer op voorraad hebben. Overigens kunnen deze tegels ook prima gelegd worden in keukens, badkamers en op het toilet. Doordat ze goed tegen vocht kunnen leggen veel mensen ze geregeld in hele huis in plaats van enkel in de woonkamer. Dit oogt erg rustig en zo creëer je uniformiteit.

Bekijk onze collectie
Betonlook tegels woonkamer
Betonlook woonkamer tegels
Actie
  Direct uit voorraad leverbaar
71,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
44,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar

Betonlook vloertegels in de woonkamer

Het grote voordeel van betonlook tegels in de woonkamer is dat ze veel voordeliger zijn dan een echte betonvloer, maar je niet inlevert op het gebied van uitstraling. De print van een betonlook tegel lijkt van veraf heel neutraal, maar van dichtbij zie je heel veel details. Ze zijn dan ook haast niet van echt beton te onderscheiden, en de print is heel kleurvast.

Heeft u interesse in betonlook tegels voor de woonkamer of keuken? Kijk dan op onze website of kom langs in de showroom om ons grote assortiment te bewonderen. We hebben deze tegels in alle tinten grijs en in diverse formaten, en garanderen u dat u bij ons zult slagen!

Bekijk onze projecten