Betonlook Vloertegels

Onze favorieten

59,95per m²
Actie
All-In Deals
49,9589,95per m²

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

✔  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 
✔  Prachtige collecties laminaat en PVC
✔  Persoonlijke aanpak en de beste service
✔  Uitsluitend eerste keus en A-kwaliteit producten
✔  Ruime openingstijden. Vrijdag koopavond en elke zondag open

Meer informatie

Maak een afspraak voor uw showroom bezoek

Vrijdag koopavond en elke zondag geopend

Enorme collectie direct uit voorraad leverbaar

Onze service wordt beoordeeld met 4,9 uit 5

Vloertegels met een betonlook

Bij ons vindt u een zeer groot aanbod vloertegels met een betonlook. Deze hebben een hele neutrale en moderne uitstraling, en zijn niet voor niets zo populair. We leggen ze veel in woonkamers en keukens, maar ook in badkamers en op het toilet staan ze erg mooi. Betonlook vloertegels zijn qua print haast niet van echt te onderscheiden, en een perfect alternatief voor als u geen budget heeft voor een heuse betonvloer. Wij kunnen de tegels zowel leveren als voor u leggen. Onze ervaren tegelzetters komen in dat geval langs om vakkundig en snel uw nieuwe vloer te leggen, zodat u er zelf totaal geen omkijken naar heeft.

Een tegelvloer met betonlook

De reden dat een tegelvloer met betonlook geschikt is in elke woning is dat deze gemakkelijk te combineren is met verschillende smaken en woonstijlen. De neutrale uitstraling van vloertegels met een betonlook maakt dat u ze kunt combineren met elke kleur muurverf en meubels en accessoires in diverse stijlen. U kiest als het ware voor een heel neutrale basis, en kleedt de ruimte daarna aan precies zoals u wilt. Huizen met strak gelegde betonlook vloertegels zijn bovendien makkelijker te verkopen, precies omdat de vloer erg neutraal is en veel mensen hem mooi vinden.

Bekijk onze resultaten
Betonlook vloertegels
Vloertegels betonlook

Betonlook vloertegels in de badkamer

Een van de ruimtes waarvoor betonlook vloertegels erg populair zijn is natuurlijk de badkamer. Al jaren zijn moderne, strakke badkamers erg in trek, en tegels in deze stijl zijn heel erg populair. Wat we vaak zien bij betonlook badkamers is dat mensen een tegelvloer met betonlook willen, maar diezelfde tegel ook willen doortrekken op de wanden. Dit ziet er heel strak uit, en oogt bovendien erg rustig. Dat maakt van de badkamer echt een plek om helemaal tot rust te komen, en bovendien is het gemakkelijk te stylen. Overigens denken de meeste mensen bij betonlook tegels meteen aan vloeren, maar ze zijn ook erg geschikt voor op wanden.

De basis van een industriële look

Vloertegels met een betonlook zijn de perfecte basis voor een industriële look, maar eigenlijk zijn ze geschikt voor veel verschillende woonstijlen. Strakke en moderne interieurs zijn fantastisch in combinatie met betonlook vloertegels, maar ook kleurrijke familiehuizen doen het goed met zo’n basis. Er mag duidelijk geleefd worden op deze super onderhoudsvriendelijke tegels, wat uw woonstijl ook is!

De voordelen van een tegelvloer met betonlook

Het fijne aan een tegelvloer met betonlook is dat dit soort tegels vaak heel erg groot zijn. Daardoor zie je amper naden en oogt het super strak. Het is de perfecte keuze voor mensen die niet houden van drukke patronen en om die reden geen hout willen of tegels met een print. Ze zijn echter niet volledig egaal, want dat zou saai ogen. In betonlook vloertegels kun je van dichtbij hele mooie details ontdekken, maar in het grote geheel trekken deze niet zo de aandacht. Bent u benieuwd naar ons assortiment vloertegels met een betonlook? Bekijk dan snel onze website of kom geheel vrijblijvend langs in onze laminaat showroom.