Betonlook tegels in de keuken

Bent u op zoek naar mooie betonlook tegels voor de keuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen een groot assortiment tegels met betonprint, welke niet van echt te onderscheiden zijn. Betonlook vloertegels in de keuken zijn de perfecte optie voor wie geen opvallende vloer wil, maar juist een rustige basis. Ze passen namelijk bij veel verschillende woonstijlen, en zijn gemakkelijk te combineren met bijna alle kleuren. Wat jouw smaak ook is, bij ons vind je betonlook tegels voor de keuken die daarbij passen.

Bekijk onze collectie
Betonlook tegels keuken
Betonlook vloertegels

Verschillende kleuren betonlook tegels 

Qua kleuren hebben we een zeer divers aanbod. Je zou denken dat er slechts enkele tinten grijs bestaan, maar ons assortiment het tegendeel. Grijze betonlook tegels zijn er in veel verschillende tinten: zowel heel licht als donker (antraciet) en zowel in hele warme als koude grijstinten. Indien u niet goed weet welke kleur u het mooist vindt geven we u uiteraard graag advies. Aan de hand van de beoogde sfeer en eventueel afbeeldingen van interieurs die u mooi vindt kunnen we u de juiste tint aanraden.

Bekijk onze projecten

De voordelen van betonlook vloertegels in de keuken

Het fijne aan betonlook vloertegels in de keuken is uiteraard dat ze 100% vochtbestendig zijn. Ze zijn daarnaast erg makkelijk schoon te maken, beschadigen niet snel en de print op de tegels blijft bij normaal gebruik een leven lang mooi. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor betonlook tegels in de keuken, of het nu op de vloer is of op de wanden, want het kan natuurlijk allebei!

Bezoek onze showroom