Keramische tegels met betonlook

Bent u op zoek naar een mooi alternatief voor een betonvloer? Dan zijn keramische tegels met betonlook de perfecte optie. Dit betreft tegels met een print die haast niet van beton te onderscheiden is. Van een afstand zien keramische betonlooktegels er heel neutraal en rustig uit, maar van dichtbij zijn allemaal mooie details te zien, net als bij echt beton. Dit soort tegels zijn ontzettend populair, en geschikt voor veel verschillende ruimtes.

Bekijk onze collectie
Keramische betonlooktegels
Keramische tegels betonlook badkamer

Betonlook tegels in de woonkamer en keuken

Keramische tegels met een betonlook zijn vaak erg groot, waardoor bijna geen naden zichtbaar zijn. Ze ogen heel erg strak, en zijn daarmee de perfecte basis op de vloer in de woonkamer of keuken. Door hun neutrale uitstraling zijn ze gemakkelijk te combineren met veel verschillende stijlen interieurs. Daardoor leggen we ze zowel in huizen met hele moderne inrichtingen als karakteristieke woningen met een traditionele styling. U kiest zelf hoe u de ruimtes afmaakt en welke stijl meubels u met de vloer wilt combineren.

Bekijk onze projecten

Keramische betonlooktegels op de badkamer

Naast de woonkamer en keuken is ook de badkamer een erg populaire ruimte voor keramische tegels met een betonlook. Ze worden daarbij in vrijwel alle gevallen op de vloer gelegd, en vaak doorgetrokken op de wanden. Dit geeft een heel strak resultaat, ook op de wc. Een betonlook badkamer is neutraal, maar heel modern en gemakkelijk af te stylen naar de gewenste sfeer. Benieuwd naar ons assortiment keramische betonlook tegels? Bekijk onze website of bezoek de showroom, waar we u bovendien graag adviseren over de juiste keuze voor de stijl die u voor ogen heeft.

Bezoek onze showroom