Home » Tegels » Betonlook tegels » Betonlook tegels badkamer

Betonlook tegels in de badkamer

Bekijk hier onze uitgebreide collectie met badkamer betonlook wand- en vloertegels. Creëer uw droom badkamer met onze 1e keus kwaliteit tegels.

Onze beton look tegels zijn direct uit voorraad leverbaar. Met een snelle levering binnen 2-5 werkdagen kunt u direct aan de slag. De verzending is compleet kosteloos bij bestellingen boven €199,95.

Keramische betonlook badkamertegels passen bij elke badkamerstijl. U kunt onze betonlook tegels ook zelf komen bekijken. Kom langs in onze showroom in Hoofddorp voor meer informatie en inspiratie. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte vloer- en wandtegels voor uw badkamer!

Bekijk onze collectie Onze showroom
Actie
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
  Direct uit voorraad leverbaar
Actie
39,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
43,95per m²
44,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
44,95per m²
  Direct uit voorraad leverbaar
  Direct uit voorraad leverbaar
  Direct uit voorraad leverbaar
  Direct uit voorraad leverbaar
Alle badkamer betonlook tegels
Betonlook tegels badkamer
Betonlook badkamer

Een betonlook badkamer is modern

Een badkamer met betonlook geeft een tijdloze en moderne uitstraling. Niet voor niets komt u ze vaak tegen in nieuwbouwwoningen. Maar ook voor een badkamerrenovatie zijn deze badkamertegels met betonlook uiterst geschikt.

U kunt ook kiezen voor betonlook vloertegels als basis in combinatie met een andere stijl wandtegels. De rustige nuances in deze tegels zorgen ervoor dat u het makkelijk kunt stijlen. Wat u vaak tegenkomt, zijn combinaties met bijvoorbeeld houtlook of marmerlook tegels.

Houdt u meer van een industriële badkamer? Kies dan voor badkamer betonlook tegels met een robuustere afwerking. Deze tegels hebben iets meer nuance en zijn geschikt voor diverse woonstijlen. Maak van uw badkamer een echte eyecatcher met betonlook.

Betonlook badkamer tegels zijn duurzaam

Badkamertegels met betonlook geven dezelfde uitstraling als echt beton in de badkamer. Bovendien hebben deze tegels veel voordelen ten opzichte van echt beton. Keramische tegels zijn namelijk veel duurzamer en goedkoper in vergelijking met echt beton in de badkamer. Een perfect alternatief voor een betonvloer of wand dus. Tegels komen ook in grote formaten als betonlook tegels 120×120, waardoor het oogt als één geheel.

Badkamer betonlook tegels zijn namelijk slijtvast, waterbestendig en zeer gemakkelijk schoon te maken. Daarom zijn ze ideaal voor vloer- en wandbekleding in de badkamer. Keramiek voelt ook zachter en warmer aan dan echt beton. Het gebruik van echt beton in de badkamer wordt dan ook afgeraden voor uw inloopdouche.

Beton zelf is niet waterdicht en niet geschikt voor in de badkamer, tenzij u extra maatregelen neemt. Om het waterdicht te maken en te houden, zijn speciale producten en specialisten nodig. Door speciale afwerklagen wordt het beton dan tijdelijk waterdicht. Zelfs dan bestaat het risico op lekkages omdat deze afwerklagen kunnen beschadigen.

Om uw badkamerwanden en vloer mooi te houden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Sommige vlekken zijn dan ook moeilijk te verwijderen of zelfs helemaal niet. Een minder esthetische oplossing is het gebruik van een inbouwdouchebak.

Bekijk onze projecten

Badkamer tegels met betonlook kopen? Let op de kwaliteit

Onze betonlook tegels hebben een hoge kwaliteitsprint, waardoor elke tegel uniek is. Hierdoor zijn ze niet te onderscheiden van echt beton. Er worden echter ook goedkope betonlook tegels verkocht waarbij de variatie in prints beperkt is.

Hierdoor zie je vaak dezelfde print terugkomen in een partij. Dit geeft een minder natuurlijke uitstraling. Vraag daarom altijd naar voldoende variatie in de print bij het kopen van badkamer betonlook tegels.

Bij gerectificeerde tegels moet je vooral letten op de haakse snede. Hiermee voorkom je problemen met verschillende voegbreedtes. Als de tegels niet haaks zijn, is het erg moeilijk om ze netjes te plaatsen. Dit zal voornamelijk zichtbaar zijn in de voegen.

Let dus goed op bij het kopen van goedkope badkamertegels. Vraag altijd of de tegels van de eerste keuze zijn en of er voldoende variatie in de print is. Voor vragen over de kwaliteit kun je altijd contact opnemen met onze adviseurs. Zij staan graag voor je klaar om extra uitleg te geven.

Betonlook tegels combineren met andere stijlen in de badkamer

Wilt u weten welke combinaties er allemaal mogelijk zijn met betonlook tegels? Neem dan een kijkje in onze projecten met betonlook combinaties. Wij hebben samen met onze klanten prachtige badkamers gerealiseerd.

Op onze website hebben we enkele badkamercombinaties met betonlook uitgelicht ter inspiratie. Zo kunt u zien dat de volgende combinaties perfect samengaan in de badkamer:

  • Betonlook met houtlook tegels: rust en karakter
  • Marmerlook tegels met betonlook tegels: echte eyecatcher
  • Metallook tegels en betonlook tegels: industrieel en stoer
  • Betonlook tegels met mozaïek: speels en trendy

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van combinaties met betonlook tegels. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de badkamer volledig met dezelfde tegels in te richten. Hierdoor blijven de tegels meer op de achtergrond. U kunt deze plavuizen zelfs combineren met pvc vloeren.

Met stalen elementen in meubels en accessoires kunt u dan een echte industriële look creëren. Wilt u meer contrast creëren? Kies dan bijvoorbeeld voor houten meubels. Kom gerust langs onze badkamer showroom voor meer advies en vragen over het combineren van tegels. In onze showroom kunt u gemakkelijk deze combinaties bekijken en matchen.

Neem contact met ons op
Badkamer tegels betonlook
Betonlook tegels badkamer

Onze badkamer betonlook tegels showroom

Dé plek voor eindeloze inspiratie, de mooiste producten en de beste adviezen. Bezoek onze showroom in Hoofddorp, waar onze adviseurs u bijstaan bij elke stap. Wij zijn tenslotte pas tevreden als u dat bent.

Wat kunt u verwachten?

Wat maakt ons, ons?

Beoordeeld met 5 uit 5

Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak en blijven van begin tot eind betrokken bij uw project. Daarna rest ons alleen u veel plezier te wensen.

Klantbelevingen
Vrijblijvende offertes

Bij Tegels & Laminaat kunt u altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies van onze adviseurs. Laat u ontzorgen van al uw vragen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Ruime openingstijden

Wij hanteren ruime openingstijden in onze showroom. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op zondag. Vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00.

Openingstijden