Betonlook tegels 90×90 voor een industriële look

Met betonlook tegels 90×90 krijgt iedere ruimte een industriële uitstraling. Wij hebben een zeer groot assortiment aan betonlook tegels wat zich steeds verder uitbreidt. Deze look is zeer populair, en niet zonder reden. De betonlook tegels zijn namelijk geschikt voor iedere ruimte. Ze staan prachtig in de woonkamer, maar ook in de badkamer komen deze tegels goed tot zijn recht. Niet alleen op de vloer, maar ook op de wanden geven de betonlook tegels 90×90 een authentiek effect.

Bekijk onze collectie
Betonlook tegels 90x90
90x90 betonlook tegel
Actie
39,95per m²
Actie

Betonlook tegels 90×90 gemakkelijk schoon te houden

De betonlook tegels 90×90 zien er niet alleen stijlvol uit, maar zijn ook erg gemakkelijk in onderhoud. Vuil en resten kunnen zich gemakkelijk in voegen ophopen. Dit zorgt ervoor dat je de voegen regelmatig schoon moet maken. Door grote tegels in huis te halen bespaart u uzelf schoonmaakwerk. De tegels zelf zijn namelijk erg gemakkelijk schoon te houden. Dit maakt de betonlook tegels 90×90 erg onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt om in de badkamer of keuken te plaatsen.

Kies voor een stijlvol karakter

Met de betonlook tegels 90×90 zorg je voor een strakke basis in de ruimte. De neutrale uitstraling zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt combineren met andere stijlen en accessoires. Zo kiest u voor minimalistisch meubilair dat goed samengaat met de strakke betonlook. Maar ook gezellige accenten en kleuren gaan goed samen met deze tegels. Kortom, met deze betonlook tegels 90×90 kunt u alle kanten op!

Bezoek onze showroom