Betonlook tegels 80×80 voor iedere ruimte

De betonlook tegels 80×80 zijn geschikt voor iedere ruimte in huis. Ze geven de badkamer of keuken een mooie industriële look die gemakkelijk af te stylen is met accessoires of meubels. Betonlook tegels 80×80 zijn groot van formaat. Dit betekent dat er weinig voegen te zien zijn wanneer de muren en vloeren van deze tegels voorzien zijn. Dit zorgt voor een extra ruimtelijke uitstraling die eenheid en rust creëert. Met een strakke basis is de ruimte gemakkelijk huiselijk en stijlvol te maken voor een bijzondere uitstraling.

Bekijk onze collectie
Betonlook tegels 80x80
80x80 betonlook tegel
62,50per m²
59,95per m²
Actie
All-In Deals
49,9589,95per m²
59,95per m²
59,95per m²
59,95per m²

Onderhoudsvriendelijke betonlook tegels 80×80 

Met betonlook tegels 80×80 haal je een onderhoudsvriendelijke tegel in huis die gemakkelijk schoon te houden is. Dit maakt dat deze tegels zeer geschikt zijn in de badkamer of keuken. Bij een betonlook denkt u misschien direct aan een betonlook vloer, maar ook de wand is zeer geschikt voor deze tegels. Door dezelfde tegels aan de muur als vloertegels te hebben, straalt de ruimte één geheel uit. U kiest uit verschillende tinten zoals beton grijs, blauw grijs, licht grijs of steengrijs. Zo vindt u precies de betonlook tint die bij uw ruimte past.  

Stijlvolle tegels

Betonlook tegels van 80×80 zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De grijstinten zorgen voor een kalme uitstraling in iedere ruimte. Geen drukke prints of kleuren, maar juist een neutrale en authentieke look die gemakkelijk te combineren is met andere stijlen. Minimalistisch meubilair en accessoires gaan goed samen met deze look, maar ook kleurrijke en gezellige accenten zorgen ervoor dat u een eigen stempel op de ruimte drukt met deze tegels.

Bezoek onze showroom