Betonlook tegels 60×120

Onze betonlook tegels 60×120 geven iedere ruimte een industriële uitstraling. Deze tegels zijn erg populair bij onze klanten, en niet zonder reden. Deze tegels passen namelijk in iedere woonruimte. In de badkamer, maar ook in de woonkamer of keuken komen deze tegels goed tot hun recht. Met betonlook tegels 60×120 wordt het effect nagebootst van een betonnen gietvloer, zonder het werk wat erbij komt kijken. Deze tegels zijn namelijk gemakkelijk om te plaatsen. Niet alleen op de vloer, maar ook op de muren vormen deze tegels een prachtig geheel.

Bekijk onze collectie
Betonlook tegels 120x60
Betonlook tegels 60x120

Gemakkelijk af te stylen

De betonlook tegels 60×120 zorgen voor een strakke uitstraling in iedere ruimte. De betonlook is gemakkelijk af te stylen met andere meubels en accessoires. Zo gaat een minimalistische stijl goed samen met een betonlook, maar ook houtaccenten geven een erg mooi effect. Het moderne van beton gecombineerd met het rustieke van hout geeft een bijzondere sfeer aan iedere ruimte. Deze stijl gaat zelfs goed samen met kleuren voor een gezellig familiehuis. Kortom, met deze tegels kunt u alle kanten op!

Grotere ruimte met betonlook tegels 60×120

De betonlook tegels 60×120 zijn erg maatvast, waardoor wij ze met een smalle voeg kunnen leggen. Zo zijn de naden amper te zien, wat een rustig geheel geeft. Ook doet dit de ruimte groter lijken. Het zorgt voor een samenhangend geheel, wat eenheid en rust creëert. Daarnaast zijn de tegels erg onderhoudsvriendelijk. Door de smalle voegen zijn de tegels gemakkelijk schoon te houden. Zo heeft u extra lang plezier van deze betonlook tegels!

Bezoek onze showroom