Home » Tegels » Betonlook tegels » Betonlook tegels 120×120 cm

Grote betonlook tegels 120×120: een absolute trend!

Grote keramische tegels zijn tegenwoordig een ideale en stijlvolle vloeroplossing voor elk interieur. Zo zijn de keramische betonlook tegels van 120×120 cm erg populair. Op onze website en in onze showroom kunt u kiezen uit een prachtige collectie grote tegels.

Kom langs in onze tegelshowroom in Hoofddorp voor nog meer inspiratie. Onze vakkundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij de juiste keuze. Wij zijn dé specialist in alle soorten betonlook tegels.

Bekijk onze collectie Onze showroom
Betonlook tegels 120x120

Vloertegels betonlook 120×120 zijn uiterst praktisch

Naast dat deze keramische betonlook tegels een mooi effect geven, zijn ze ook super duurzaam. Deze tegels zijn makkelijk in het onderhoud en ideaal voor intensief gebruik en drukbezochte ruimtes.

Een betonlook tegel 120×120 kunt u ook toepassen in de badkamer. Deze vloertegels zijn zelfs geschikt als wandtegel om bijvoorbeeld een achterwand te betegelen. 

Toch zijn grote tegels niet geschikt in iedere ruimte. Wanneer u een kleinere badkamer hebt of een toilet wilt betegelen, adviseren wij een kleiner formaat tegel. Hierdoor heeft u veel minder snijverlies en minder kosten. Betonlook tegels 60×60 en 80×80 zijn dan een betere oplossing.

Kies voor kwaliteit en 1e keus betonlook tegels 120×120

Al onze vloer- en wandtegels worden gemaakt met behulp van geavanceerde keramische technieken. De tegels worden vervaardigd met moderne productietechnieken waardoor ze mooier zijn dan ooit. De tegels zijn zelf voorzien van structuren om beton nog beter na te bootsen. Vooral in formaten vanaf betonlook tegels 80×80.

Met hun tijdloze ontwerpen en unieke prints zijn deze tegels absoluut een langdurige investering in uw interieur. Hout- en stalen meubelen zorgen voor een natuurlijke sfeer in de woonkamer. Met deze betonlook tegels krijgt u er een vleugje industrieel effect bij in uw woonkamer. Door de effen grijstinten kunt u deze tegels ook makkelijk combineren met andere afwerkingen als marmerlook tegels.

Bekijk onze projecten

120×120 betonlook tegels laten plaatsen? Kies voor vakmanschap!

Tegels met grote formaten zijn ook lastiger te plaatsen. Ze zijn zwaarder en moeilijker te leggen. Daarom adviseren wij altijd om op zoek te gaan naar ervaren vakmannen. Ervaring met het plaatsen van groot formaat tegels is namelijk uiterst belangrijk.

Wij hebben een team aan ervaren tegelzetters. Vraag online een offerte inclusief plaatsing van uw tegels aan of kom langs in onze showroom voor advies. Wij hebben talloze klanten geholpen met een totaalprijs voor hun vloer. Bekijk onze projecten en bekijk onze reviews voor meer informatie.

U kunt ook gebruik maken van onze All-In Deals. Dit zijn speciale kortingen voor vloertegels inclusief leggen. Hiernaast krijgt u ook alle benodigdheden als tegellijm en voeg en wordt het kosteloos geleverd in uw woning. Met een standaard m²-prijs komt u niet te staan voor verrassingen.  

Neem contact met ons op

Beton 120×120 tegels showroom in Hoofddorp

Dé plek voor eindeloze inspiratie, de mooiste producten en de beste adviezen. Bezoek onze showroom in Hoofddorp, waar onze adviseurs u bijstaan bij elke stap. Wij zijn tenslotte pas tevreden als u dat bent.

Wat kunt u verwachten?

Wat maakt ons, ons?

Beoordeeld met 5 uit 5

Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak en blijven van begin tot eind betrokken bij uw project. Daarna rest ons alleen u veel plezier te wensen.

Klantbelevingen
Vrijblijvende offertes

Bij Tegels & Laminaat kunt u altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies van onze adviseurs. Laat u ontzorgen van al uw vragen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Ruime openingstijden

Wij hanteren ruime openingstijden in onze showroom. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op zondag. Vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00.

Openingstijden