Betonlook tegels 100×100 voor een industrieel tintje

Met de betonlook tegels 100×100 geef je iedere ruimte een industrieel tintje. Wij hebben een uitgebreid assortiment van verschillende tinten en maten tegels. Steeds meer klanten ontdekken de voordelen van de betonlook tegels. Deze tegels geven uw interieur een robuuste en stoere uitstraling. Of u ze nu in de badkamer laat plaatsen, of in de woonkamer, ze zorgen gegarandeerd voor een bijzondere look. De betonlook tegels 100×100 zijn geschikt om op vloeren te plaatsen, maar ook aan wanden. Voor een samenhangend geheel laat u de betonlook tegels op zowel de vloeren als wanden plaatsen.

Bekijk onze collectie
Betonlook tegels 100x100 kopen
100x100 betonlook tegel

Onderhoudsvriendelijke betonlook 100×100 tegels

Deze betonlook 100×100 tegels zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook erg gemakkelijk schoon te houden. De tegels zijn erg maatvast waardoor wij ze met een smalle voeg kunnen leggen. Dit zorgt ervoor dat de voegen nauwelijks te zien zijn zodat u nog meer het effect heeft van een echte betonnen gietvloer. Door de harde bovenlaag is vuil eenvoudig te verwijderen. Stofzuigen en dweilen is meestal al voldoende om deze tegels goed schoon te houden.

Grote betontegels voor een ruimtelijk karakter

De betonlook 100×100 tegels zijn eenvoudig te plaatsen als wandtegel of op de vloer. Binnen een mum van tijd wordt iedere ruimte omgetoverd tot een stijlvolle ruimte. Door de grote tegels oogt iedere ruimte groter en wordt er één geheel gevormd. Met een betonlook zorg je voor een strakke en neutrale basis van iedere ruimte. U kiest uit verschillende tinten zoals blauw grijs, lichtgrijs, steengrijs en betongrijs. Zo vindt u altijd een tint die bij uw woonruimte past. Haal snel deze prachtige look bij u in huis!

Bezoek onze showroom