Betonlook Tegels

Onze betonlook favorieten

54,95 per m²
44,95 per m²
44,95 per m²
54,95 per m²

Bezoek onze showroom.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

⇒  Unieke en fraaie opstellingen van tegels 

⇒  Prachtige PVC en laminaatvloeren

⇒  Persoonlijke aanpak en de beste service

⇒  Uitsluitend 1e keus en A Kwaliteit producten

⇒  Donderdag en Vrijdag KOOPAVOND  en elke ZONDAG open 

lees meer

Betonlook tegels inspiratie

Betonlook tegels voor elke ruimte

Betonlook Tegels
Goedkope Betonlook Tegels
Betonlook Tegels Showroom
Beton Tegels

Betonlook tegels voor een authentieke look

Het grote assortiment betonlook tegels in onze showroom wordt steeds populairder, en niet voor niets. Ze geven elke ruimte een mooie industriële look en zijn heel gemakkelijk af te stylen in een stijl naar keuze. Tegels met een betonlook zijn geschikt voor verschillende ruimtes in huis. We verkopen ze vaak voor woonkamers en keukens, waar ze een heel onderhoudsvriendelijk alternatief zijn voor laminaat of parket. Betonlook tegels zijn echter ook prachtig als badkamertegels in de badkamer of op het toilet, waar we ze geregeld zowel op de vloer als op de wanden aan mogen brengen.

Tegels met betonlook op de wand

De meeste mensen denken bij betonlook tegels direct aan vloeren. Deze kunnen immers ook van beton gegoten worden, en met tegels met een betonlook bootst u dat heel mooi na. Deze tegels zijn echter ook zeer geschikt voor op de wand. Doorgaans kiezen mensen ervoor om exact dezelfde tegel op de vloer als op de wand door ons aan te laten brengen. Dit geeft eenheid en rust, en maakt van de ruimte een geheel.

Doordat de meeste betonlook tegels heel groot zijn ziet u amper de voegen, wat een heel rustig geheel oplevert. De basis is heel strak, en u kunt er verder in elke mogelijke stijl aan toevoegen wat u wenst. Badkamers en toiletten met tegels met een betonlook zijn daardoor gemakkelijk af te stylen.

Creëer een industriële look in elke ruimte

Met tegels met een betonlook creëert u heel gemakkelijk een industriële look in elke ruimte. U legt daarmee de basis voor de sfeer, welke u vervolgens zelf kunt afmaken met meubels en accessoires. Veel mensen die voor deze industriële tegels kiezen houden van strakke en moderne interieurs met een minimalistische tintje. Echter zijn betonlook tegels ook heel mooi in combinatie met een kleurrijke styling voor een gezellig familiehuis. Op dit soort tegels mag immers geleefd worden. Ze zijn super makkelijk te onderhouden, en vallen door hun neutrale karakter helemaal niet op in de ruimte.

De voordelen van grote vloertegels

Bent u op zoek naar mooie vloertegels die de ruimte wat groter doen lijken? Dan zijn betonlook tegels erg geschikt. Deze zijn namelijk doorgaans van redelijk groot formaat, bijvoorbeeld 60 x 60 cm. Dat wil zeggen dat er weinig naden in de vloer zitten, wat een heel rustig geheel geeft. Dit doet de ruimte in zijn geheel groter lijken. Bovendien hebben tegels met betonlook geen patroon of drukke prints, integendeel. De betonlook staat juist voor een hele neutrale, ietwat gemêleerde uitstraling. Dat maakt het ook zo makkelijk om met deze tegels uw eigen stempel op de ruimte te drukken.

Wij hebben in onze showroom in Hoofddorp een enorm assortiment betonlook tegels. U vindt ze bij ons in allerlei verschillende groottes, kleurtinten en uitvoeringen, zodat er altijd de juiste voor u tussen zit. En weet u niet goed welke u moet kiezen? Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met het verkopen en leggen van bijvoorbeeld betonlook tegels of houtlook tegels, en kunnen u dus prima adviseren over welke tegel uw gewenste look creëert.

Volg ons op social media