Tegels en laminaat kopen in Amsterdam Zuid

Op zoek naar tegels en laminaat in de omgeving van Amsterdam Zuid? Bij Tegels & Laminaat in Hoofddorp vind je een groot assortiment tegels en laminaat voor aantrekkelijke prijzen. Bekijk direct ons uitgebreide aanbod online of kom langs in onze showroom in Hoofddorp voor deskundig en vrijblijvend advies. Als je tegels en laminaat koopt bij Tegels & Laminaat, profiteer je altijd van de volgende voordelen:

  • Op slechts 25 minuten rijafstand van Amsterdam Zuid
  • Grote showroom met een oppervlakte van 450 m2
  • Geopend op zondag, donderdagavond en vrijdagavond
  • Gratis parkeren

Meer weten?

Wil je meer weten over een van de producten in ons assortiment of heb je een vraag over het aanvragen van een offerte via de website? Neem voor al je vragen gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 023 561 62 32 of een e-mail te sturen naar info@tegelsenlaminaat.nl. Whatsappen kan ook! Stuur je bericht naar 06 41 65 47 13 en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Gevarieerd aanbod tegels en laminaat

Van decortegels en natuursteenlook tegels tot visgraat laminaat: in het grote assortiment van Tegels & Laminaat vind je altijd laminaat of tegels die perfect matchen met jouw wensen en budget. Ontdek ons aanbod direct online:

Snel prijzen vergelijken?

Bij Tegels & Laminaat houden we van transparante prijzen; om je te garanderen dat je niet te veel betaalt, bieden we je de mogelijkheid om vrijblijvend offertes te vergelijken. Dus heb je al ergens anders een prijsvoorstel ontvangen? Vergelijk het dan razendsnel met dat van ons! Zo weet je zeker dat je tegels en laminaat koopt voor een aantrekkelijke prijs.

Doe inspiratie op!

Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van tegels en laminaat? Doe tegelinspiratie op of bekijk online alvast de verschillende inspiratieruimtes van onze showroom. Op de pagina met referentieprojecten vind je daarnaast een aantal sfeerimpressies.    

Kom langs in de showroom van Tegels & Laminaat

Je vindt onze showroom in Hoofddorp (nabij Amsterdam Zuid). Hier kun je op je gemak ons gevarieerde aanbod bekijken en de verschillende tegels en laminaatvloeren vergelijken. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan hier voor je klaar om je te voorzien van vrijblijvend en deskundig advies. Parkeren kan gratis voor de deur!

Adresgegevens Tegels & Laminaat

Tegels & Laminaat Hoofddorp
Noordmeerstraat 19
2131 AD Hoofddorp
Je kunt gratis voor de deur parkeren

Openingstijden Tegels & Laminaat

maandag

gesloten

dinsdag & woensdag

09:00 – 17:00 uur

donderdag

09:00 – 17:00 uur

vrijdag koopavond

09:00 – 21:00 uur

zaterdag

10:00 – 17:00 uur

zondag

10:00 – 17:00 uur

Advies gewenst over tegels en laminaat?

Heb je een vraag over een van de producten in ons assortiment of wil je graag een showroombezoek inplannen? Neem contact met ons op via 023 561 62 32 of stuur een bericht naar info@tegelsenlaminaat.nl. We voorzien je graag van advies!