Toont alle 35 resultaten

Tegels

Bekijk onze enorme collectie tegels in alle afwerkingen, formaten en kleuren. Onze volledige tegelcollectie zien? Bezoek dan onze tegelshowroom in Hoofddorp.

36,25 per mat
35,93 per mat
Populair
74,95per m²
33,75 per mat
Actie
25% korting
Populair
64,95per m²
34,35 per mat
34,35 per mat
34,35 per mat
27,01 per mat
35,93 per mat
35,93 per mat
36,25 per mat
29,14 per mat

Tegels kopen van een hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar een nieuwe tegels van een hoogwaardige kwaliteit voor uw woonkamer of badkamer? Tegels en Laminaat is hét bedrijf dat voor u als klant net dat stapje extra zet. Dit zodat u ervan verzekerd bent dat u bij ons het grootste assortiment tegels van goede kwaliteit vindt.

Neem contact met ons op zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken. U kunt alvast online inspiratie opdoen zodat u weet welke mogelijkheden we u kunnen bieden, en als u er zelf al uitkomt direct de tegel van uw keuze online bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de tegel zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd, of dat onze tegelzetters met u een afspraak maken om ze te komen plaatsen.

Een tegel voor iedereen

Een vloer die bestaat uit tegels is voor verschillende ruimten in uw woning een uitstekende oplossing. Daarnaast biedt een tegelvloer u tal van voordelen. Zo is een keramische tegel kras- en stootbestendig, en daarnaast ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.

Tevens kunt u niet alleen tegels online bestellen voor uw vloer. We hebben namelijk ook een ruim assortiment aan verschillende wandtegels en andere vloer vormen als laminaat. Met deze tegels kunt u onder andere de wanden in uw badkamer of keuken afwerken.

Wilt u tegels bestellen omdat u onlangs een andere woning heeft gekocht? Wilt u uw bestaande woning renoveren of een nieuwe vloer in uw bedrijfsruimte laten leggen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Heeft u tegels gevonden die volledig aan uw wensen en behoeften voldoen?

Neem dan contact met ons op of plaats direct een bestelling en wacht niet met tegels kopen. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en we zijn dan ook in staat snel te handelen zodat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Wij nemen graag alle zorgen weg en beantwoorden elke vraag. Vloertegels en wandtegels kopen doet u bij Tegels en Laminaat.

Tegels kopen

Onze verschillende tegelafwerkingen

Wanneer u een tegel heeft gevonden die u op de vloer in woonkamer of badkamer wilt laten leggen, wilt u mogelijk ook dat deze tegel beschikt over een specifieke afwerking. Ook dat is mogelijk. Wij hebben namelijk allerlei verschillende tegels met verschillende afwerkingen in ons assortiment. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor tegels kopen met een betonlook, marmerlook, of houtlook.

Ook wanneer u tegels wilt die een patroonafwerking hebben is dit mogelijk. Wij hebben verschillende Portugese tegels in ons assortiment die een speelse uitstraling aan verschillende ruimtes in uw woning of bedrijfspand geven. Naast de verschillende soorten en afwerkingen, hebben wij ook verschillende formaten. Zo kunt u onder andere kiezen uit vierkante of rechthoekige tegels, maar hebben we ook de welbekende metrotegels. Bij onze showrooms kunt u terecht om ons assortiment vloertegels, wandtegels en alle mogelijk afwerkingen te zien.

Tegelkleuren die perfect bij jouw interieur passen

Wanneer u mooie tegels van een hoogwaardige kwaliteit heeft uitgezocht, zal u mogelijk op zoek gaan naar een tegelzetter. Dit is echter niet nodig. We bieden namelijk verschillende all-in pakketten aan waarbij de tegels door onze ervaren tegelzetters gezet worden. Deze pakketten zijn zorgvuldig door ons samengesteld, zodat u achteraf niet te maken krijgt met ‘kleine letters’ of verborgen kosten.

Bij ons weet u op voorhand waar u aan toe bent. Indien u gebruik wilt maken van zo’n all-in pakket raden we u aan om snel een offerte bij ons op te vragen. Dit omdat we maar een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben per week. Wacht dus niet lang, zodat u snel kunt profiteren van één van onze all-in deals. Deze deals bevatten naast de gewenste tegels, ook de andere benodigdheden die nodig zijn om ze te plaatsen. Kom langs onze showrooms waar onze adviseurs klaar staan u te voorzien van persoonlijk advies.

Soorten tegels

Bekijk onze uitgebreide collectie aan keramische tegels

Wanneer u tegels bij ons bestelt geven we u eveneens advies over de benodigdheden voor het kunnen leggen van de tegels. Hierbij kunt u denken aan tegellijm, voorstrijk, voegmiddel en egaline. Om optimaal te kunnen genieten van uw nieuwe tegelvloer of -wand, is een gladde ondergrond van belang.

Wanneer u gebruik maakt van één van onze all-in deals zijn deze benodigdheden standaard inbegrepen. Mocht u toch liever zelf aan de slag gaan met het leggen van alle tegels, dan adviseren we u graag over welke overige materialen u nodig heeft. U kunt bij ons dus niet alleen tegels kopen. Zo hebben we ook een mooi aanbod PVC vloeren en PVC laminaat. Bezoek onze showroom om ons assortiment vloertegels en wandtegels te bekijken.

Tegels kopen doet u bij ons

Tegels kopen doet u niet zomaar. U wilt immers verzekerd zijn van een hoogwaardige kwaliteit vloertegel. Dit zodat u de komende jaren niet weer een nieuwe vloer in uw bedrijfsruimte, badkamer, keuken of woonkamer hoeft te leggen. Door uw tegels bij ons te bestellen bent u hiervan verzekerd.

We bieden u verschillende representatieve en kwalitatieve oplossingen voor vloeren in verschillende ruimten. U kunt terecht in onze showroom in Hoofddorp voor vakkundig advies. Wij helpen u bovendien graag met het uitzoeken van uw nieuwe tegelvloer voor uw badkamer, woonkamer, wc of andere ruimte. Ook kunnen wij de tegels in huis leveren, wat een hoop tillen kan schelen. Contacteer ons gerust voor professioneel advies of tips en adviezen met betrekking tot het plaatsen van uw nieuwe tegel.

Tegel

Tegels in alle soorten en maten

Tegels zijn voor diverse ruimten een uitstekende oplossing met tal van voordelen. Keramische tegels zijn kras- en stootbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Woning gekocht? Bent u bezig met een verbouwing of renovatie van uw bestaande woning? Zoekt u representatieve en kwalitatieve oplossing voor de vloer van uw bedrijfspand of winkelruimte?Wij helpen u graag voor het uitzoeken van tegels voor uw badkamer, wc, woonkamer, bedrijfsruimte, winkelruimte of andere ruimte

Veelgestelde vragen

Hoeveel tegels heb ik nodig per m2?

Het aantal tegels dat je nodig hebt per vierkante meter is afhankelijk van de grootte van de tegel. Om het aantal tegels per m2 te berekenen, moet je de afmetingen van de tegel kennen en de totale oppervlakte van de ruimte waarin je ze gaat plaatsen.

Door deze gegevens te combineren, kun je het benodigde aantal tegels per m2 berekenen. Houd er rekening mee dat je extra tegels moet bestellen om rekening te houden met snijverlies en reserveonderdelen.

Hoe moet ik tegels voegen?

Het voegen van tegels is een proces waarbij de ruimte tussen de tegels wordt opgevuld met een speciaal voegmateriaal. Om te beginnen moet je de tegels schoonmaken en laten drogen.

Vervolgens breng je het voegmateriaal aan met een voegrubber, waarna je het overtollige voegmateriaal weghaalt met een voegspijker. Laat het voegmateriaal drogen en poets de tegels op met een schone doek.

Hoe lang moet een cementdekvloer drogen voor tegelen?

De droogtijd van een cementdekvloer hangt af van verschillende factoren, zoals de dikte van de vloer, de luchtvochtigheid en de temperatuur. Over het algemeen moet een cementdekvloer ten minste 28 dagen drogen voordat je er tegels op kunt plaatsen. Het is belangrijk om de droogtijd te respecteren om te voorkomen dat de tegels loskomen of barsten.

Wat is het verschil tussen tegels en plavuizen?

Tegels en plavuizen zijn beide keramische producten die worden gebruikt voor vloeren en muren. Het belangrijkste verschil tussen tegels en plavuizen is de grootte en dikte.

Tegels zijn doorgaans dunner en kleiner van formaat, terwijl plavuizen groter en dikker zijn. Plavuizen hebben vaak een meer rustieke uitstraling en worden vaak gebruikt in landelijke of traditionele interieurs.

Welk materiaal zijn tegels?

Tegels kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder keramiek, porselein, natuursteen, glas en cement. Keramische tegels zijn de meest voorkomende en worden gemaakt van klei en andere natuurlijke materialen die worden gebakken op hoge temperaturen.

Porseleinen tegels zijn vergelijkbaar met keramische tegels, maar worden gemaakt van een dichter mengsel van materialen en worden op hogere temperaturen gebakken. Natuurstenen tegels worden gewonnen uit steengroeven en hebben elk hun eigen unieke uiterlijk en eigenschappen. Glazen tegels zijn gemaakt van gehard glas en worden