Tegels

Afwerking

Ontdek onze verschillende tegelafwerkingen

Soort tegel

Ontdek onze verschillende tegelsoorten.

Ruimte

Ontdek de verschillende ruimtes

Formaat

Ontdek onze verschillende tegelformaten

Shop nu
Shop nu
Shop nu
Shop nu
Shop nu
Shop nu
Shop nu
Shop nu
Shop nu
Shop nu
Shop nu

Kleur

Ontdek onze verschillende tegelkleuren

Toebehoren

Ontdek onze verschillende tegeltoebehoren

Tegels kopen van een hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar een nieuwe tegels van een hoogwaardige kwaliteit voor uw woonkamer of badkamer? Tegels en Laminaat is hét bedrijf dat voor u als klant net dat stapje extra zet. Dit zodat u ervan verzekerd bent dat u bij ons het grootste assortiment tegels van goede kwaliteit vindt. Neem contact met ons op zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken. U kunt alvast online inspiratie opdoen zodat u weet welke mogelijkheden we u kunnen bieden, en als u er zelf al uitkomt direct de tegel van uw keuze online bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de tegel zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd, of dat onze tegelzetters met u een afspraak maken om ze te komen plaatsen.

Verschillende soorten tegels

Een vloer die bestaat uit tegels is voor verschillende ruimten in uw woning een uitstekende oplossing. Daarnaast biedt een tegelvloer u tal van voordelen. Zo is een keramische tegel kras- en stootbestendig, en daarnaast ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Tevens kunt u niet alleen tegels online bestellen voor uw vloer. We hebben namelijk ook een ruim assortiment aan verschillende wandtegels en andere vloer vormen als laminaat. Met deze tegels kunt u onder andere de wanden in uw badkamer of keuken afwerken. Wilt u tegels bestellen omdat u onlangs een andere woning heeft gekocht? Wilt u uw bestaande woning renoveren of een nieuwe vloer in uw bedrijfsruimte laten leggen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Heeft u tegels gevonden die volledig aan uw wensen en behoeften voldoen? Neem dan contact met ons op of plaats direct een bestelling en wacht niet met tegels kopen. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en we zijn dan ook in staat snel te handelen zodat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Wij nemen graag alle zorgen weg en beantwoorden elke vraag. Vloertegels en wandtegels kopen doet u bij Tegels en Laminaat.

Tegels kopen
Soorten tegels

Onze verschillende tegelafwerkingen

Wanneer u een tegel heeft gevonden die u op de vloer in woonkamer of badkamer wilt laten leggen, wilt u mogelijk ook dat deze tegel beschikt over een specifieke afwerking. Ook dat is mogelijk. Wij hebben namelijk allerlei verschillende tegels met verschillende afwerkingen in ons assortiment. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor tegels kopen met een betonlook, marmerlook, of houtlook. Ook wanneer u tegels wilt die een patroonafwerking hebben is dit mogelijk. Wij hebben verschillende Portugese tegels in ons assortiment die een speelse uitstraling aan verschillende ruimtes in uw woning of bedrijfspand geven. Naast de verschillende soorten en afwerkingen, hebben wij ook verschillende formaten. Zo kunt u onder andere kiezen uit vierkante of rechthoekige tegels, maar hebben we ook de welbekende metrotegels. Bij onze showrooms kunt u terecht om ons assortiment vloertegels, wandtegels en alle mogelijk afwerkingen te zien.

All-in pakketten

Wanneer u mooie tegels van een hoogwaardige kwaliteit heeft uitgezocht, zal u mogelijk op zoek gaan naar een tegelzetter. Dit is echter niet nodig. We bieden namelijk verschillende all-in pakketten aan waarbij de tegels door onze ervaren tegelzetters gezet worden. Deze pakketten zijn zorgvuldig door ons samengesteld, zodat u achteraf niet te maken krijgt met ‘kleine letters’ of verborgen kosten. Bij ons weet u op voorhand waar u aan toe bent. Indien u gebruik wilt maken van zo’n all-in pakket raden we u aan om snel een offerte bij ons op te vragen. Dit omdat we maar een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben per week. Wacht dus niet lang, zodat u snel kunt profiteren van één van onze all-in deals. Deze deals bevatten naast de gewenste tegels, ook de andere benodigdheden die nodig zijn om ze te plaatsen. Kom langs onze showrooms waar onze adviseurs klaar staan u te voorzien van persoonlijk advies.

Benodigdheden

Wanneer u tegels bij ons bestelt geven we u eveneens advies over de benodigdheden voor het kunnen leggen van de tegels. Hierbij kunt u denken aan tegellijm, voorstrijk, voegmiddel en egaline. Om optimaal te kunnen genieten van uw nieuwe tegelvloer of -wand, is een gladde ondergrond van belang. Wanneer u gebruik maakt van één van onze all-in deals zijn deze benodigdheden standaard inbegrepen. Mocht u toch liever zelf aan de slag gaan met het leggen van alle tegels, dan adviseren we u graag over welke overige materialen u nodig heeft. U kunt bij ons dus niet alleen tegels kopen. Zo hebben we ook een mooi aanbod PVC vloeren en PVC laminaat. Bezoek onze showroom om ons assortiment vloertegels en wandtegels te bekijken.

Tegels kopen

Tegels kopen doet u niet zomaar. U wilt immers verzekerd zijn van een hoogwaardige kwaliteit vloertegel. Dit zodat u de komende jaren niet weer een nieuwe vloer in uw bedrijfsruimte, badkamer, keuken of woonkamer hoeft te leggen. Door uw tegels bij ons te bestellen bent u hiervan verzekerd. We bieden u verschillende representatieve en kwalitatieve oplossingen voor vloeren in verschillende ruimten. U kunt terecht in onze showroom in Hoofddorp voor vakkundig advies. Wij helpen u bovendien graag met het uitzoeken van uw nieuwe tegelvloer voor uw badkamer, woonkamer, wc of andere ruimte. Ook kunnen wij de tegels in huis leveren, wat een hoop tillen kan schelen. Contacteer ons gerust voor professioneel advies of tips en adviezen met betrekking tot het plaatsen van uw nieuwe tegel.

Tegel

Tegels in alle soorten en maten.

Tegels zijn voor diverse ruimten een uitstekende oplossing met tal van voordelen. Keramische tegels zijn kras- en stootbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Woning gekocht? Bent u bezig met een verbouwing of renovatie van uw bestaande woning? Zoekt u representatieve en kwalitatieve oplossing voor de vloer van uw bedrijfspand of winkelruimte?Wij helpen u graag voor het uitzoeken van tegels voor uw badkamer, wc, woonkamer, bedrijfsruimte, winkelruimte of andere ruimte

Nog niet zeker van wat je zoekt? Bekijk hier onze inspiratie pagina. 
Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Bekijk hier onze resultaten.


Voor meer inspiratie en resultaatfoto’s kunt u onze sociale media kanalen volgen.