fbpx Skip to main content
Bel ons voor een afspraak

023 561 62 32 | 06 416 547 13

Contact ons via:

info@tegelsenlaminaat.nl

Bezoek onze showroom:

Willem Brocadesdreef 200, Hoofddorp

KEUKEN INSPIRATIE

Vloertegels voor uw keuken.

Mooie vloertegels maken uw keuken helemaal af, daarom is het belangrijk wat voor keukentegels u kiest! Met onze indrukwekkende vloertegels die geschikt zijn in uw keuken creëert u zelf welke sfeer u wilt. De mogelijkheden in keukentegels bij tegels en laminaat zijn oneindig. Wij hebben een ruime keus en aanbod direct uit voorraad keukentegels.

Italiaanse design vloertegels en wandtegels

Italiaanse tegel fabrikanten zijn de trendzetters van keramische tegels. Kenmerkend door een zeer breed assortiment in vloertegels en wandtegels in talloze designs en topkwaliteit. Italiaanse keramische vloertegels en wandtegels zijn internationaal bekend en geliefd, ook bij Tegels en Laminaat! Wij houden de nieuwste trends en ontwikkelingen uit Italië in de gaten en importeren de nieuwste collecties direct vanuit de fabrieken.

Italiaanse tegels staan garant voor kwaliteit en prachtig tijdloos design. Wij bieden zeer originele en verassende collecties in combinatie met talloze kleuren vloertegels van Italiaanse makelaardij. Ideaal voor iedere omgeving of het nu gaat om een bedrijfsruimte, woonkamer of badkamer. Italiaanse design tegels komen overal tot hun recht!

Portugese tegels in de keuken

Portugese tegels als vloertegel of wandtegel inkeukens geven een authentieke uitstraling aan uw ruimte.  Portugese vloertegels en wandtegels kunnen in elke design en interieur worden toegepast of het nou gaat om klassiek of modern design. Portugese tegels geven een uniek karakter aan u ruimte door de vele verschillende motieftegels en kleuren. Portugese tegels worden ook wel patroontegels, Marokkaanse tegels of Castello tegels genoemd en gebruikt als vloertje in een hal of bijvoorbeeld toilet.

Portugese tegels worden ook vaak gebruikt door architecten in horeca ruimten om een bijzondere sfeer te creëren. Portugese tegels worden ook toegepast in de vorm van patchwork. Patchwork tegels zijn tegenwoordig weer helemaal hip voor in de badkamer of als keukenachterwand. Patchworktegels bestaan uit een mix van Portugese tegels van verschillende motieven en soms ook verschillende kleuren door elkaar heen. Met patchworktegels kunt u een prachtige patchworkwand creëren in uw badkamer of toilet.

VOOR MEER INSPIRATIE EN RESULTATEN, VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Facebook
Instagram
Pinterest

Shopping Cart