✔ Enorme collectie Mozaiek in alle maten en kleuren.

Bij Tegels & Laminaat vindt u de Mozaïek Tegels die u zoekt en garanderen wij een 100% slagingskans. Wij hebben een enorme collectie aan Mozaïek, direct uit voorraad leverbaar!

✔ Mozaïek van Topkwaliteit tegen Super Scherpe Prijzen.

Mozaïek moet u in werkelijkheid zien en voelen om er het juiste gevoel bij te krijgen. Kom langs onze Showroom en overtuig uzelf van onze producten.

✔ Mozaïek inclusief Tegelzetwerk.

Wij hebben een team van vakkundige tegelzetters die u graag bijstaan in het realiseren van uw droomruimte. Door het tegelzetwerk in eigen beheer te houden garanderen wij 100% vakmanschap!

✔ Opstellingen in onze Showroom.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Mozaiek Tegels? In onze Showroom hebben we verschillende Opstellingen, om u te inspireren en bij te staan in uw keuze.

✔ Drukke agenda? Geen probleem.

Wij hanteren ruime openingstijden in onze Showroom. We zijn 6 dagen per week geopend, ook op zondag. Vrijdag is het koopavond en zijn we open tot 21:00. Bekijk onze actuele openingstijden hier. Wij werken tevens op afspraak.

✔ Vrijblijvende offertes en advies.

Bij Tegels & Laminaat kunt u altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies van onze adviseurs. Laat u ontzorgen van al uw vragen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Showroom Tegels en Laminaat

Onze Mozaïek Favorieten.

23,46 per mat
29,14 per mat
Alle Mozaiek